Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Победа ВО"Свобода" в трёх областях на западе Украины - выбор отчаяния,последнее ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13663)

Абдурахманов 03.11.2010 19:53

Федiрко, ты сейчас женщина или мужик? Я в смысле ... послать тебя как?;-)

E-Name 03.11.2010 19:54

Андрію, май стриманнє!:-D

Антидепрессант 03.11.2010 20:00

Андрей, привет! Слыхал что в Харькове у нас творится? Вон где Ж!!! Без К... Одни Б. Это не матюк, это хуже - БАНДИТЫ! Так что у нас ЖБ.(H)

Enigma-Girl 03.11.2010 20:00

Андрей и Света, для этого и создана группа, что бы высказывать свое мнение, но я думаю в корректной форме. А мои эмоции по отношению к другим оппонентам - это мои эмоции, не для обсуждения.

E-Name 03.11.2010 20:14

Був приємно здивований результатами голосування у Харкові. Респект усім "здравомыслящим" жителям цього чудового міста!

Decadence 03.11.2010 20:19

Програма ВО "Свобода"31. Дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам України вільно набувати і володіти вогнепальною і холодною зброєю.
???????????????????????????????????

Decadence 03.11.2010 20:23

А вот это мне нравится...
29. Заборонити видачу кредитів в іноземній валюті; виняток – суб'єкти господарювання, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність. Перевести заборгованість за кредитами, виданими фізичним особам в іноземній валюті, у національну валюту за курсом, який був на момент видачі кредиту. Різницю компенсувати коштом валових витрат банків та валютних резервів Національного Банку України.

Decadence 03.11.2010 20:27

Нарушение прав человека на свободу выбора...
3. Реалізувати програму "Репродуктивне здоров'я нації". Заборонити переривання вагітності, окрім випадків, зумовлених медичними висновками та доведених у судовому порядку фактів зґвалтування. Прирівняти у кримінальному законодавстві незаконне здійснення абортів до замаху на вбивство.

Mafia 03.11.2010 20:29

Vita sine libertate, nihil - життя без свободи - ніщо ...

Decadence 03.11.2010 20:30

10. Встановити заборону усиновлення українських дітей чужинцями.
Это такая лажа,других слов не нахожу.....*-)

Decadence 03.11.2010 20:33

6. Запровадити до програм усіх вишів України обов'язковий курс "Культура української мови" обсягом не менше ніж 72 години.
Простите,и что значит сие название предмета???

Mafia 03.11.2010 20:34

Анна ,зачем это Вам) У Вас нету других проблем в жизни) Решайте свои проблемы. Если люди голосовали за "Свободу" в таком количестве, значит им это было нужно...Не Вам судить... И ищите бревна в своих"глазах"...

Decadence 03.11.2010 20:37

Я не сужу,Люба,мне интересно...очень много классных идей есть,я не спорю,я интересуюсь моментами ,которые мне не понятны...это плохо?может я хочу изучить программу с целью дальнейшей гражданской поддержки ...И не надо мне делать замечаний,Люба,я веду себя более,чем корректно,правда?

Mafia 03.11.2010 20:40

Зачем же Вы выискиваете и показываете на всеобщее обозрение только негативные моменты програмы) А я думаю, что людей просто уже достали!!! И пусть бросит первым камень тот, кто сам без греха... Я понимаю этих людей... И желаю всем мира.

Decadence 03.11.2010 20:42

23-23...посмотрите мой пост внимательно!

Азиат 03.11.2010 20:43

И пусть бросит первым камень тот, кто сам без греха... наверное Колесников:-D ведь он спонсирует данную шушеру;-)

Decadence 03.11.2010 20:43

Не,не смогу поддержать,вот этот пункт перечеркнул всё хорошее
12. Визнати боротьбу, яку до кінця 50-х років проводила Організація Українських Націоналістів (ОУН) та Українська Повстанська Армія (УПА), національно-визвольною боротьбою Українського народу. Визнати вояків УПА та підпільників ОУН учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України.

E-Name 03.11.2010 20:46

Аня, давайте розпочнем зі зброї:-D
Найпростіше: Тільки нинішній внутрішніх справ уже роздав досить велику кількість іменної вогнепальної зброї. А скільки її роздали його попередники. Тобто уже зараз на Україні достатня кількість людей офіційно є власниками вогнепальної зброї. Конституція гарантує громадян рівність прав. Тобто або Всі, або Ніхто.
В ідеалі варіант Ніхто мені особисто більш привабливий.
Але крім легальної зброї є ще й нелегальна в руках злочинців. І дозвіл на володіння для всіх носитиме ще й стримуючий характер для бандитів.

Decadence 03.11.2010 20:48

Запровадити на державному рівні святкування у першу неділю травня традиційного для українців Дня Матері.
Надавати неповносправним громадянам та дітям-сиротам адресну допомогу у розмірі, не меншому ніж розмір прожиткового мінімуму коштом державного соціального страхування.
Усунути основну причину трудової міграції та демографічної кризи – забезпечити конституційне право на житло кожній українській сім'ї.
(Y) (Y) (Y)

Decadence 03.11.2010 20:50

Володь,ну это ,извини,просто одобрение беспредела...зачем моему соседу-бешеному холерику оружие,чтобы он в очередном припадке ревности убил свою супругу?Ты понимаешь к какому росту бытовых преступлений это ведёт?

Текущее время: 06:13. Часовой пояс GMT.