![]() |
А еще лучше уважать людей,которые где родились-там и живут,там же и умирают.
|
а вы тут причём?
|
Юрій! Не знаю як вас, а мене ніхто ні на яку мову не перевчав, я ж вам кажу, що вільно володію і українською і російською мовами. Але думаю - російською! Нею ж розмовляють і мої діти. На жаль, у нашому місті вони не мають змоги її вивчати, вона не вивчається в нас в жодній школи взагалі, навіть як іноземна! Чим нинішня освітня політика краща від радянської? Тоді все ж таки вивчали обидві мови, навіть у школах з російською мовою викладання! Вам дуже погано від того, що крім української ви знаєте ще й російську?
|
цілком природно виглядає ,якщо білорус на своїй землі розмовляє білоруською,а українець-українською
швейцарець - швейцарською, бельгієць - бельгійською, канадець - канадською!!!!! :-D |
Андрэй! Дык я магу трошкі і па беларуску! Мая маці родам із Гараднянскага района Чарнігаўскай вобласці. Тамашняя гаворка нашмат болей падобная да беларускай, чым да украінскай! Яе я ведаю з малых гадоў! Яшчэ можаце нават паглядзець карты, якія вылажыў тут ‡ Filip Naletski ‡ *пра межы БНР. Там гэтая мясціна пазначана як беларуская этнічная тэрыторыя! І тут я з ім згодны!
|
швейцарець - швейцарською, бельгієць - бельгійською, канадець - канадською!!!!!
У Росії аж три державні мови :російська,білоруська,українська. :-D |
Господа, тема не об мовах! Будете флудить - поудаляю посты! (dt)
|
Дима, так тема давно уж исчерпала себя! Так, переливание из пустого в порожнее! ;-)
|
А что, бандеровцы уже забыли про хохломор?
Или сами поняли, что деньги, потраченные на празднование антироссийского хохломора, памятники фашистам и пенсии им же, можно было бы потратить на оплату газа? *-) |
Да нет, забыть то не забыли! Просто в этой теме давно уже обсуждается всё что угодно, только не это!
|
шоб тебя, падлу, чечены замочили
|
Ого!!!! :-D Как вывели из себя - зачесал "москальською мовою"! :-D
|
Не, он решил, что мы так сильнее испугаемся! (hu) :-D :-D
|
У вас же ж там, в Киево-Могилянке, на ней нельзя разговаривать! :-D Вот преподы узнают! :-D
|
Ну, звиняйте, помилився трошки! :-D
Уже и матюки пошли! Это вас в Универе научили так вежливо общаться? :-D |
Чих-Пых, будешь материться - отправлю в ЧС! 8oI
|
сотні пардонів, тут не тільки в цій групі з українофобами фронт боротьби тримаю, забув, що тут без мата, я нематюкаюсь в житті, шляхетний я
|
Да уж, шляхетность так и прёт! :-D
|
Да мрачно тут у вас, похоже кризи с жанра...
|
Тов. Горячковский,
на пытаньнейка не адказалі *- Чыім староньнікам быў беларускі гісторык Вацлаў Ластоўскі - "типа бандеровских"?, "юЩенковских"?, "солидарных с ними остальных, т.е. оплачиваемых пендостаном.." Каторым зь іх, а, тов. Горячковский?????? |
Текущее время: 02:15. Часовой пояс GMT. |