![]() |
Це створено різними командами протягом 13-14 років під вибори, під кожні вибори. Це накопичилося, держава вже не в змозі. Ті, хто працює, не в змозі заробити стільки, щоб заплатити ці пільги", - вважає Колесніков
|
Він додав, що, крім допомоги нужденним громадянам у вигляді грошових виплат, вважає необхідним підвищення пенсій.
Правда як істинний професіонал не сказав , що гроші можна й не давати вчасно . а можна давати набагато менше ніж коштує рослуга . |
О. Паніковський панікує.:-D
|
А Гаятрі з Шевчуком довольні як жаби .
|
хам.....
|
А чого це Він хам ?Я б не сказав би про Колесікова . що він хам .Він наче самий такий не хамовитий там .А можливо , Ви з Донецька . та краше його знаєте . спорити не буду .
|
я о жабах,а не о Колесникове. Юрий у вас полет мысли слишком буйный
|
О. Паніковський панікує.:-D
А цей вираз Вас не стурбував ?Вам тільки одних польоти не подобаються ? Мабуть Ви таки Ніксона десь в душі маєте . з його знаменитим виразом -"Сомоса сукин син . але це наш сукин син". Отой Вам і жаби з колесніковим . та хамом( хоча чому Ви ще Хама згадали . я не зрозумів ). . |
Кузьмін хоче звільнити главаря банди, на якій 57 убивств
http://www.pravda.com.ua/news/2010/09/15/5385377/ Хочуть звільнити . бо звинуваченний не вбивав сам . він тільки керував вбивствами * * * * * * * * * * * * * * * *Я так зрозумів, що главар вже вбитий, а це його брат прийшов сам в прокуратуру. У нього ім"я подібне, а до банди відношення ніби не має. |
так зрозумів, що главар вже вбитий, а це його брат прийшов сам в прокуратуру. У нього ім"я подібне, а до банди відношення ніби не має
Не вбитий , а помер від раку . от все на нього й повісити вирішили . |
Сергей Х.
Не желаеш 14 октября побывать в КИЕВЕ,поздравить нас с годовщиной создания УПА.Будут любимые тобой бендеровцы,пообщаемся,потом может и сам УПА ПОЛЮБИШ! |
Не желаеш 14 октября побывать в КИЕВЕ,поздравить нас с годовщинойсоздания УПА.Будут любимые тобой бендеровцы,пообщаемся,потом может исам УПА ПОЛЮБИШ!
Юра, Сергей прийдёт не один, много там поздравителей будет!!! Любить их будут во *всю!!! |
Яночка,все приезжайте!Мы,украинцы,народ гостепреимный,всем будем рады!
|
Сергей Х.
Не желаеш 14 октября побывать в КИЕВЕ,поздравить нас с годовщинойсоздания УПА.Будут любимые тобой бендеровцы,пообщаемся,потом может исам УПА ПОЛЮБИШ! Сегодня 00:54 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Шутка наверное. При чем тут Киев и УПА ? Во Львове там и беснуйтесь. В Киеве шабаша не будет. Даю гарантию 100% Можем поспорить. |
А че спорить-то Витя? Соберется человек 500, постоят поорут в ментовском оцеплении, чтоб ненароком, никто по башке сгоряча не настучал... Да и расползутся по норам (читай по схронам)...Послушал Тягнибока в программе Киселева... Его спрашивают: Пане Олег,а че Вы нервный такой? Ответ: душа болит... Бедняга не знал, что для душевнобольных есть психоневрологические лечебницы...;-)
|
Будут любимые тобой бендеровцы,пообщаемся______________Юр, так где встречаемся? Полюбить - не полюблю... А вот отлюбить... ;-) Может и получится...
|
Ура! Едем бандеровцев любить. Я за, хоть и слабая женщина, но бить согласна.(fr) .
|
.Послушал Тягнибока в программе Киселева... Его спрашивают: Пане Олег,а че Вы нервный такой? Ответ: душа болит...
======================================== А что там слушать? Ни на один поставленный вопрос не ответил, всё пространные фразы ни о чём и слабенькая попытка сыграть на национальной идее, от которой всех уже тошнит. *А вот Азаров и Б.Колесников у Шустера держались достойно, много интересного было рассказано, много прояснило по податковому кодексу, если всё так, как они говорили, если действительно не пиарятся на экранах, а работают, если действительно рассчитываются с МВФ, тяжело, но рассчитываются, то я за такую власть. |
Подивився *в *програмі *Кісєльова * так *званого *тягнибока-----УБОЖЕСТВО......Ні *однієї *конкретної *відповіді.... *зразу *видно *школа *тимошенко ...
|
.А можливо , Ви з Донецька . та краше його знаєте . спорити не буду .------------------ * ЮРІЙ *довожу *до *Вашого *відома *що *Донецьк *це *Україна....так *що *і *Ви *повинні *знати... *Юрій *це *не *Тель-Авів *а *Донецьк *Україна....
|
| Текущее время: 22:06. Часовой пояс GMT. |