![]() |
Давайте про осінь поговоримо - * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Небеса прозорі, Як глибінь ріки.
Падають, як зорі, З явора листки. А над полем нитка Дзвонить як струна, Зажурилась квітка — Чує сніг вона. |
а не все-таки это Люба!!!!(fr) (v) (v) (v) ...УРРААА!!!!
|
я думала Вас взломали...и спам рассылают :-$
|
Сонечко, Віра, я теж тобі рада, правда...(v) (F) (ic)
|
Серж, какой секас??? вас от темы УПА надо ледяной водой отливать, какой там уже секс?
|
Це я в себе на дачі на фото (з юності фото дуже суворе...)- треба там виноград зібрати і зробити вино... ми вже робили вино з сморидини і малини - натуральне, духмяне, а колір і смак - неповторні...Дегустуємо потрошки...
|
Ната, ты видишь шо творится!!!!
|
смородини, упс
|
якби ніхто там не писав, то й я б не клацав клавіатурою!!! а так - вимушений...
оце б зараз винця смородинового келишок!!! все ж таки свято!!! |
жах,вот так и демографический кризис наростает...
|
у меня был случай...познакомилась как-то у себя в городе с парнем, разговорились, оказалось что он с Волыни, но почему-то очень стеснялся говорить на мове....вроде все-ничего, общительный...а потом его как понесло о москалях...(tr) ...а я на то время не знала, что на ЗУ в слово москаль вкладывают иное значение...
|
после вынця секаса тоже может не быть........
|
Сергій, передаю (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) - це я для всіх! А малинове смачніше...
|
у меня был случай...познакомилась как-то у себя в городе с парнем, разговорились, оказалось что он с Волыни, но почему-то очень стеснялся говорить на мове....вроде все-ничего, общительный...а потом его как понесло о москалях...(tr) ...а я на то время не знала, что на ЗУ в слово москаль вкладывают иное значение...
Сегодня 14:32.... им там наверно прививки еще в роддоме делают от этого и прививают "любовь" с пеленок |
эх...Ната, ты права, вот так и наступил у нас демографический кризис...меньше надо голову себе забивать....А винцо домашние вкуснятина!!! мы делаем абрикосовый ликер...тоже очень вкусненько
|
дякую!!!
для сексу добре б шампанського мускатного!!! та винограду з персіком!!! кілька свічок для інтиму!!! |
Дівчата, це Ви дарма - хлопці на Західній Україні дуже гарні і виховані... Вони до церкви ходять, маму на Ви називають і жінок своїх бережуть і на руках носять... Повірте, я народилась на Одещині, в Західній Україні з 1992 року - тому такий висновок зробила...
|
а я делаю вишневый ликер, там один запах чего стоит
|
А ми ще зробили лікер з листочків чайної рози ...(lo)
|
Люба, може воно и так,но тут они себя демонами показывают
|
| Текущее время: 11:07. Часовой пояс GMT. |