![]() |
agarc roberti gvelaparakeba * ;-) ra xdeba chvens porumshi?
|
ар вар гатехилши, убралод боло цутзе ром ар гаешват, джобда *:-D :-D :-D
|
Чвен форумши, рагац актиуроба даэца
|
ам аминдебши квелас эдзинеба, эткоба *:-D
|
ra moxda? me ar mikurebia am tamashistvis, naklebad mainteresebda, vici poloneti igebda, mere?
|
Аминдебмац гаацкалес гули. Боло-боло дагвитбеба нета?
|
1-1, полонети игебда *:-D
мале дадгеба аминдиц *;-) |
ki 4-5 dges shabatkvidan sicxea , mere isev cvimsssssss, ikos mari ra ginda aseti amindebi chven gvackobs, bavshvebs ar dacxebat *(Z) (Z) (Z) (Z) (Y)
|
ui, me axla xorvatia germaniaze gadaverte ik xom 2 goli iko, es ar gamigiaaaaaaaaa, anu amjgupidan vin gadis?albat xorvatia germania xo?
|
Нино, гагиго ра хдеба?
|
xom morcha ukve?
|
ки, 100%, хорватиа укве гасулиа, полонети да австриа вер эцевиан, германиас пре копнис австриастан *:-D
|
imedia pers mainc daamtavrebs germania, dges ki shemecodnen germanelebi, magram xorvatiisnair gundtan xumroba ar girs. au shen is tkvi xval iatalia ras izams, * :-(
|
kargit xalxno cavedi. tkbili dziliiiiiiiiii!!!!!!!!! (S) (S) (S) (S) (S)
|
асети италиа 100 цели ар минда, матерацистана дегенератс ра унда накребши?
хвалац вер моигебс албат, асе ту итамаша... хорватиа эртерти квелазе танмагали гундиа мсоплиоши да физикурад эртерти квелазе момзадебули да германелебмац гадацувитес тави ар моеклат да дзалеби даитовон, португалиас ту шехвдебиан, сул схва тамаши икнеба, джгупши эрти тамашит араперс каргав да мере эрти цуди тамаши - да вардеби, амитомац дгеванделма тамашма араприс мачвенебелиа гарда имиса ром хорватиа дзалиан каргад момзадебулиа, аба инглисс моуго гасвла, роца инглисс мхолод могеба чирдебодат да хорватиас арапери ар ундода *:-D :-D :-D |
дроебит, Нино, хвал имедиа халхи икнеба *;-) (F) (*) (S)
|
xorvatia xom ar gaxdeba chempioni? me za, momcons eg gundi (Y)
|
гаме мшвидобиса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
pkpkpkpkpkpkpkpkpkpkpkpkpkk (S) (*) (*) (*) (*) (*)
|
;-) :-D
|
Текущее время: 06:06. Часовой пояс GMT. |