Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Политика в мире (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=2)
-   -   В Киеве стартует "АнтиТабачная кампания"!!! (http://politikforum.ru/showthread.php?t=1605)

Валенти 25.04.2010 13:42

1 * В *УКРАИНЕ * ГОЛОДОМ *ЗАМОРЕННОЙ * НАРОД СОВСЕМ *ОЧУМЕЛ!
ВСЕ *ТОЛЬКО *И *БРЕДЯДЯТ *МАЙДАНОМ, *А *НА МАЙДАНЕ * ЮЛЯ-УМНИЧКА *И ЮЩ- ПРИЩЕМОРДЫЙ *И *РЖАВЫЕ БОЧКИ *ВОКРУГ! ВСЕ ТОЛЬКО И ОРУТ -
«ЮЩЕНКО-ТАК!» , *«ЮЩЕНКО – ТАК!» * *И *НА КОНЕЦ ТО ЗАКОНЧИЛСЯ ЭТОТ *ДУРДОМНЫЙ *МАЙДАН *2004!!
*ДАЛЕЕ ПРОДОЛЖЕНИЕ *БУДЕТ НА УКРАЇНЬСЬКІЙ *МОВІ *- СВІДОМІТИ *ВСЕ ЗРОЗУМІЮТЬ, А МОСКАЛЯМ ЦЕ НЕ ПОТРІБНЕ, У МОСКАЛІВ МАЙДАНА ВЖЕ НІ КОЛИ НЕ БУДЕ І ВОНИ ЦЬОГО НЕ ЗРОЗУМІЮТЬ!
З МАЙДАНА ІДЕТ ОДИН СВІДОМИЙ ГАЛИЦАЙ ДО ДОМУ *ДО ЖАБЬЕ, ЩО *НА ФРАНКІВЩИНІ! * ЇСТИ ХОЧЕ – МОСКАЛЬСЬКИМ *ГОЛОДОМ ЗАМОРЕНИЙ. *ЗАХОДИТЬ В ОДНУ ХАТУ, А ТАМ ДІД ПАРАЛІЗОВАНИЙ *НА ЛІЖКУ ЛЕЖИТЬ.
СВІДОМИЙ *ДО * ДІДА:
- ДІДУ У ТЕБЕ *ПОЇСТИ ЗНАЙДЕТЬСЯ, З МАЙДАНУ ІДУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ *ВІД МОСКАЛІВ ВІДСТОЯВ, ТРИ ДОБИ НІЧОГО НЕ ЇВ.
ДІД:
- ОТАМ *НА СТОЛІ У МЕНЕ ВСЕ ЩО Є, *ПОДИВИСЬ, МОЖЛИВО ЧИМ І ПІДХАРЧУЄСЯ.

Валенти 25.04.2010 13:42

2СВІДОМИЙ ДИВИТЬСЯ НА СТОЛІ *НЕ МАЄ *НІ ЧОГО. * А БІЛЯ СТОЛУ СТОЇТЬ МАКІТРА ПОВНА ХОЛОДЦЯ!
СВІДОМИЙ *ГАРНЕНЬКО ОТОГО ХОЛОДЦЯ ПОЇВ З МАКІТРИ, ЩО НІЧОГО НЕ *ЗАЛИШИЛОСЯ НА ДНІ. *І ДО ДІДА
- ДІДУ, ЩИРО ТОБІ ДЯКУЮ ЗА ХОЛОДЕЦЬ, ЩО В МАКІТРІ БУВ, Я ЙОГО *ПОВНІСТЬЮ З’ЇВ!
ДІД, ЯК ПОЧУВ ОТЕ І ВІДПОВІДАЄ СВІДОМІТУ:
- ПОСЛУХАЙ СВІДОМИЙ, ТИ ВІДСТОЯВ НА МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ, А Я ВЖЕ ТРИ ПАРАЛІЗОВАНИЙ І ТРИ *РОКИ ХВОРИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗОМ, МЕНІ НІ ХТО ДОПОМІГ.
Я ОЦІ ТРИ РОКИ ХАРКАВ В ОТУ МАКІТРУ, А ТИ ЇЇ З’ЇВ!
МОЖЛИВО І ТОБІ ОТОЙ МАЙДАН В 2010 Р. *З МОЄЇ *МАКІТРИ *ДОПОМОЖЕ!

Валенти 25.04.2010 13:50

Вот так и Европа как макитра!!!

КАБА 25.04.2010 16:44

Пане Михальчишин , нагадаю вам, що *б"ють не по прізвищу *- а по пузі та морді.

Андрей Дэсд 25.04.2010 17:07

калиба, не болтайте ерундой!!!! конкретнее, пожалуйста, а то в ваших постах только про пузо да про пиво.....

КАБА 25.04.2010 17:16

гадаєте що спілкування з литвинами потребує більшого?

Олександр Миха 25.04.2010 21:22

Алексей Дарчук
Я виріс там, пані Терпак, де бандерівці звірствували і де їх дуже багато людей ненавидить.

Якщо людина була колаборантом і пішла служити новим загарбникам - у "ястребки", то звичайно, що її нащадки будуть на всі лади охаювати рух національного опору.

Гершкул 26.04.2010 11:59

Ніщо не може виправдати звірств проти жінок, дітей, старих. В чому були повинні жителі Хатині? Вони не прийшли на Західну Україну зі своїми ідеями. А Бандерівці їх спалили. За що?

Олена Какэ 26.04.2010 12:06

а вы в курсе, что выпускной и вручение аттестатов 11-классникам в этом году будет 28 МАЯ. Выпускные экзамены начинаются с начала мая, когда еще все программные часы не вычитаны и вся остальные классы продолжают учиться.
зачем? Хотят учителей отправить в отпуск за свой счет, чтобы денег съэкономить? или другие какие-то идеи?
================
школы - в шоке........

Гершкул 26.04.2010 12:26

А *у девятиклассников когда?

КАБА 26.04.2010 17:27

Татьяна, будете мати бажання можете ознайомитись :<font color="#006666" size="+1">"Воєнна історія" #3_4 за 2003 * * * * * * * рік

* * * * * *<f z+1 scFF0000>ХРОНОЛОГІЯ * * * * * * * ВОЛИНСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ
* * * * * * *(укладач В. Сергійчук)
* * * * * *<f z+1 scFF0000>1943

Олександр Миха 26.04.2010 19:36

Татьяна Щербина
Ніщо не може виправдати звірств проти жінок, дітей, старих. В чому були повинні жителі Хатині? Вони не прийшли на Західну Україну зі своїми ідеями. А Бандерівці їх спалили. За що?

До чого тут бандерівці? Де Ви цієї маячні начитались? Начеб-то інтелігентна жінка.

Олександр Миха 26.04.2010 19:40

Оксана Калиба
Знаєте, той Лтвин, що у Верховній Раді І той, що тут на форумі - близнецы-братья. Тільки що обличчя різні. А під "старшого брата" на череві - наввипередки.

Алексей Дак 26.04.2010 19:58

"Якщо людина була колаборантом і пішла служити новим загарбникам - у"ястребки", то звичайно, що її нащадки будуть на всі лади охаювати рухнаціонального опору".
...
Пане Михальчишин. Колаборантами були саме ваші улюбленці з так званого "руху національного опору". Це вони в масовому порядку *добровільно вступали в СС, приймали за дорученням німців участь в кривавих етнічних розправах та карних операціях проти мирного населення в різних країнах Европи. Саме масове скоєння страшних злочинів (а не ідея, навіть безглузда) заставило їх потім так довго бігати по лісах та ховатися в схронах. А заодне й тероризувати власний народ. Вони прекрасно розуміли, що перемогти СРСР і встановити свою владу - надто тонка кишка. Тим більше, що Велика Україна їх ніколи не підтримувала.

Гершкул 26.04.2010 19:59

Це хто про що. Ви мені про Волинську трагедію, а я вам про Хатинь. Пошукайте гарно, гриф секретності з цих документів теж зняли. А то якщо ви нам про бендеровців, то це правда, а якщо ми вам про їх звірства то це не правда. Зніміть розові окуляри.

Гершкул 26.04.2010 20:00

Даруйте, я ще й за освітою - бібліотекар!

Олександр Миха 26.04.2010 20:59

Даруйте, я ще й за освітою - бібліотекар!

От воно й видно. Я теж совєтські книжки читав. Коли інших не було.

Олександр Миха 26.04.2010 21:13

Алексей Дарчук
Це вони в масовому порядку *добровільно вступали в СС, Бандерівці в СС? Може ви сплутали дивізійників з бандерівцями? приймали за дорученням німців участь в кривавих етнічних розправах та карних операціях проти мирного населення в різних країнах Европи. Маєте підтверджені факти з незалежних, незаангажованих джерел? Саме масове скоєння страшних злочинів Ну це більше про НКВД (а не ідея, навіть безглузда) Незалежність рідної землі - безглузда ідея?заставило їх потім так довго бігати по лісах та ховатися в схронах. Більше ніж 10 років жертовної боротьби з більшовицьким окупантом? А заодне й тероризувати власний народ. Оце якраз про "ястребків" і парторгів

Гершкул 26.04.2010 21:42

Я ще й ваших Забужко і Матіос читала. Погано пишете. За що премії урядові вручалися?

Олександр Миха 26.04.2010 21:44

Татьяна Щербина.
Чому "ваших"? Ви що - своїми вважаєте лише Твардовського і Галана?

КАБА 26.04.2010 21:50

Про трагедію білоруського села Хатинь, де у 1943 році німецькі окупанти заживо спалили 149 мирних жителів, знає майже кожен школяр. Однак про аналогічні випадки в українських селах з жертвами у кілька тисяч і сьогодні мало хто чув. Чому радянська пропаганда замовчувала факти масового знищення мирного населення нацистами і кому це було вигідно? У цьому спробують розібратися творці документальної стрічки "1377 спалених заживо"
Татьяна ви про це ??маю на увазі білоруську Хатинь.

Анна Вамк 26.04.2010 21:51

Татьяна Щербина (Гер...
Совершенно бесполезно полемизировать с "представителями титульной нации". У них нет аргуметнов кроме - "совицьке, нквдэше и т.д. " А когда заканчиваются и эти убогие аргументишки - начинаются оскорбления. Поберегите нервы)

КАБА 26.04.2010 21:54

Підкажете *що перечитати - з вдячністю....
Бо мій світогляд сформувався не під дією пропаганди, газет, статтей,засекречених паперів, а по пережитих сторінках історії моєї сім"ї.

Гершкул 26.04.2010 22:00

Не лише їх. А ще Франка, Українку, Стефаника, Гоголя. Булгакова... Люблю класику. А ще книга Каверіна "Два капітани" - взагалі настільна. Ну я вже не кажу про земляка Шевченка, а то ще галасувати будете...

Гершкул 26.04.2010 22:04

Оксано, Ви виховані на традиціях "лісових братів" , а я на повазі до братів своїх. Так, це привила мені радянська школа. Я не соромлюсь цього, я цим *ПИШАЮСЬ! І дійсно, не варто псувати собі нерви.

КАБА 26.04.2010 22:10

Таня, та хто вам сказав , що я псую нерви.... Я стараюсь зрозуміти позицію людської ненависті до того, хто (по-великому рахунку) особисто *не заподіяв ніякого зла даній людині.

КАБА 26.04.2010 22:12

А ви точно підмітили про радянські прививки.;-) (Y) це для декого на все життя. Але це разом з тим може бути і діагнозом.

КАБА 26.04.2010 22:14

І не на традиціях лісових братів (навіщо перекручувати зміст сказаного) а на пережитій історії моєї сім"ї.

Валенти 26.04.2010 22:51

По бокалам разлив нашу зиму,
Льда добавим как в Пина Колада,
Искушение невыносимо
Отравить себя сладостью яда.
Алкогольными встречами марта,
На восход и до самого лета,
От финала пути и до старта,
Перекрёстком дорог на край света.
Неизведанны тропы, незримы,
На ладонях, сквозь линии строчек,
Мои чувства к тебе выразимы
Многоточием множества точек.
Неразорванным кругом скитаний,
Вдоль да около, в чьём-то апреле,
Подтвержденье любых обещаний -
Дальний свет в бесконечном тоннеле.
И опять, разрываясь на фразы,
Достучаться смогу я едва ли,
Объясненья остались бессвязны
Из-за страха пред сальто-мортале.
Сложно вдруг, потерявши опору,
Падать в глубь персонального ада,
Крылья белые б за спину впору,
И не станет мне небо преградой.
Докричатся, наплакавшись вдоволь,
Ярким следом губная помада…
На щеке твоей сладко-медовой
С льдистым привкусом Пина Колада.

КАБА 26.04.2010 23:00

Литвин - мої:'( :'( *вам співчуття!!!;-)

Гершкул 27.04.2010 07:44

Оксано, нехай це буде і діагноз. Але це діагноз совісті, чесності, поваги, дружби, відповідальності. Погодьтесь, це не така вже й погана прививка. А нерви псуєте, так я не Вас особисто мала на увазі, а все ваше плем"я.

Руда 28.04.2010 17:05

Мені сподобався епітет "відповідальність" - це те, що виховувала радянська влада. Напевне із-за надлишку цієї якості стався Чорнобиль. Оце встрельнула. Та такої халтурної держави, де все трималося на брехні, зраді, доносах, як СРСР ще світ не бачив.

Руда 28.04.2010 17:09

Плем"я "братів у лісах" не хотіли коритися східно-азіатським дикунам. Україна - це держава європейської культури. Безбожний атеїст із-за Уралу несумісний з українською ментальністю.

Валерий Стак 28.04.2010 19:02

Литвин - мої * вам співчуття!!!

На фоні його вчинків, Діма Табачник просто "отдыхает":-D :-D :-D

Алексей Дак 28.04.2010 19:59

"Мені сподобався епітет "відповідальність" - це те, що виховуваларадянська влада. Напевне *із-за надлишку цієї якості стався Чорнобиль.Оце встрельнула. Та такої халтурної держави, де все трималося набрехні, зраді, доносах, як СРСР ще світ не бачив".
...
Пані Москалик. Чорнобиль стався уже в час горбачовщини, коли зрададійсно стала справою честі доблесті та геройства. Всуперечзастереженням вождів відбуулось буржуазне переродженняпартійно-господарського апарату (не було на горбачових, єльціних такравчуків Батька Сталіна). * * * *Тепер відносно халтурної держави.Більш халтурною державою ніж СРСР є самостійна Україна, яка окупованазлодіями, здирниками, хабарниками, а до недавнього часу ще йбандерівськими недобитками. Послухайте українські ЗМІ відносномасштабів зловживань пані Жульки. Прокуратура порушила кримінальнусправу за цими фактами. Недарма вона біснується.

Алексей Дак 28.04.2010 20:06

"Україна - це держава європейської культури"
...
Ага, особливо Галичина. Вам радянська влада провела електрику та радіо,дала дусту від бліх та вошей. А знаменита львівська архітектура буластворена австріяками та поляками. У Львові в 1939 році було аж 7процентів галичан та русинів.
Та й зараз Тернопіль весь сміттям загаджений.

КАБА 28.04.2010 21:02

Дарчук, це напевно від тих вошей, якіми ті комуняцько-нкаведиські гниди заполонили всю західну Європу???

Алексей Дак 28.04.2010 21:22

Ви, пані, навіть перепутали Західну Європу зі Східною. Попрацюйте над собою пару місяців, потім повернетеся на форум.

КАБА 28.04.2010 22:42

Дарчук, це напевно від тих вошей, якіми ті комуняцько-нкаведиські гниди заполонили всю східну Європу???
Дякую п. Дарчук. Вже поправила...помилку. Їх , на жаль , вистачило для всих.
Вам видніше.... де вони загаджували своєю поганню.Предки точно хвастались...;-) ;-) ;-)

Сыч Дмитрий 28.04.2010 22:58

Тему можна закривать! Тут "спілкується" Оксана з Дарчуком, і ніяких нових думок!!!|-)

Текущее время: 09:02. Часовой пояс GMT.