Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   В.Ф. ЯНУКОВИЧ - будущий Президент Украины! Будущее у Украины - есть! Какое оно ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=11957)

Алладин 01.10.2009 21:01

Попри усі бажання, мрії та надії багатьох дописувачів цієї гілки мати за атамана (гаранта) білого та пухнастого, такого собі, ідеального лицаря, треба ще не забувати про реалії сьогодення - про стан політики, економіки, врешті решт - про моральний стан сучасної спільноти (принаймі, переважної більшості цієї спільноти!). Отож-бо, завжди у кризовий період краще мати реального земного рятіника, аніж довго очікуваного чергового небесного месію. Доречі - "месію" останні роки за гаранта вже мали - вийшло якось боком, ящо не раком...
Перепрошую, бодай, чи не остання тепер надія на справжнього ГОСПОДАРЯ.
А Віктор Федорович саме такий, хоча й не зовсім білий та й не дуже пухнастий, але - цілком реальний та хазяйновитий. На нього й сподівання!(v)

Бука 01.10.2009 21:12

Олександр, я Вас чудово розумію. Думала, що тільки в "дружній" Росії 64% бажають бачити в Україні президентом Януковича. Ну, це зрозуміло, зайвий раз позловтішатися і пореготати з нас. Виявляеться, що і в Торонто прагнуть гострих відчуттів від такого видовища.
Невже Ви не розумієте, що гірше за Януковича може бути тільки Янукович?!

Алладин 01.10.2009 21:30

зайвий раз позловтішатися і пореготати з нас
Перепрошую, вельмишановна пані, не дуже поспішайте так ретельно ізолювати себе від тих, що тимчасово поза межами (не від щасливої долі в межах!). Між іншим, наче вибухом порозсіяло тепер ЧОМУСЬ мільони українців по всіх закордонах...
Як на Вашу думку: ЧОМУ так відбулось?

Викинг 01.10.2009 21:45

Наталья, вас не Ющ кинул, а вся померанчевая братия. Снимите розовые очки, Тимошенко с Ющенко спецом расплевалась, чтобы в случае его "боков" к ней не было претензий!

Бука 01.10.2009 21:51

Цілком з Вами згодна. Але тут не про те мова. Чому хлопців з судимістю не беруть до армії, чому з судимістю не приймають на службу в органи, чому з судимістю не випускають за кордон, чомумайже неможливо влаштуватися на пристойну роботу?
А чому президентом - можна?
Мають же бути бодай якісь моральні критерії?
Я вже не кажу, що це безграмотна і неосвічена людина, яка в слові "прем*єр" робить три помилки, і не знає, що Словакія і Словенія - це дві різних країни.
Невже це кращий представник нашої країни?

Викинг 01.10.2009 21:53

Покажите "кращого"!(fr)
Назовите мне хоть одного!

Бука 01.10.2009 21:57

Предыдущий пост - Александру.
Михаил, может, я и в розовых очках, но за Януковича никогда голосовать не буду. Впрочем, как и Вы за Тимошенко. Каждый имеет право на своё мнене, которое должно уважать.

Алладин 01.10.2009 21:58

Шановна пані, Наталко, зважте на таке - якщо людина змогла ВИПРАВИТИ себе, то чому ця людина не зможе виправити стан у суспільстві???
Хто без гріха? Хіба тільки ті, що судимостей у своїй біографії не мають? Хіба усі вони (політики з чистими файлами) такі безгрішні?
Поміж усіх зол треба обирати найменше!
Хіба не так? - А яка Ваша конструктивна пропозиція?

Бука 01.10.2009 21:58

"Кращого"? Все, кроме Януковича.

Баронесса 01.10.2009 22:00

А вот мне очень интересно, как в цивилизованой вроде стране в президенты выдвигается человек 3-жды судимый????
я не представляю, что потом говорить детям своим, если не дай Бог он станет президентом, по поводу того, что воровать и шапки срывать это плохо
какой пример вообще подается подрастающему поколению???
Ни в одной цивилизованой стране мира "зеки" не стоят у власти
я очень надеюсь, что наша страна все-таки Украина, а не Гондурас, и "зек" не будет президентом

Бука 01.10.2009 22:03

Олександр, Ви відповіли на першу частину запитання. А як щодо освіченості? Хто з лідерів інших держав буде спілкуватися з таким президентом і серьозно його сприймати? Він і так нікуди не їздить і ніде не виступає, бо де не скаже щось від себе, то вся країна сміється. Принаймі, з ним було б весело! :-D

Алладин 01.10.2009 22:04

Когда "Титаник" с минуты на минуту грозится булькнуть, то речь следует вести не об идеальных биографиях выборного капитана, а о том, сможет ли он залатать наскоро пробоины и спасти тонущую посудину (со всеми пассажирами);-)

Бука 01.10.2009 22:06

Александра, однознано не будет!

Алладин 01.10.2009 22:09

Пані Наталко, я не буду Вам цитувати "перли" колишнього президента намогутнішої у світі держави, бо він ( Буш-молодший) щей не такого випускав з рота. Тепер не про демосфенівські якості майбутнього українського гаранта, а про його ПОТЕНЦІЙНУ ЗДАТНІСТЬ виправити загибельне становище.
Бож не аристократи при владі тепер по всьому світу!

Бука 01.10.2009 22:11

Олександр, Ви знову не відповіли. Будь-яка країна не може існувати окремо від світової спільноти. То ж як буде спийматися в ній Янукович-президент?

Министр 01.10.2009 22:12

Янык шел бы в "Аншлаг", а не в президенты.там у него получше получилось бы)

Бука 01.10.2009 22:15

Ну, наскільки він здатен виправити становище, він уже довів під час свого прем*єрства. Наробив мільйонні борги шахтарям і довів Донбас до ручки. Тепер це самий депресивний регіон в країні.

Бука 01.10.2009 22:18

Пробачте, але завтра на роботу. До зустрічі. Маю надію, що ще поспілкуємось. (S)

Алладин 01.10.2009 22:21

відповідаю - буде сприйматись НОРМАЛЬНО, як на сьгоднійшній день, коли усі цінності, такби мовити, трохи занепали у світі.
Буш-молодший керував наймогутнішою країною довго, хоча й бувший алкоголік, що лікувався.
Справа не в вадах персональної біографії, а у тому, на ЩО кандидат потенційно спроможний!
Де тепер ті ідеальні цезарі шляхетнього роду-племені?
Доречі- теперешній віце-президент Сполучених (Байден) вважає, що Янукович у якості президента - підходящий вибір для України.
Ви з ним не погоджуєтесь?

Бука 01.10.2009 22:23

Ні. (S)

Алладин 01.10.2009 22:24

Добраніч(S) , але в нас - ще не вечір!:-D

Амбровая Вуаль 02.10.2009 06:36

Идеальных все равно нет! Все с изъянами! На выборах придется выбирать из двух зол "меньшее".

А Что Я Тут Делаю 02.10.2009 07:26

Кондратюк, "добрая душа"!
Я твоего тёзку не трогал. Указал ему на его откровенное враньё, а он вместо того, что-бы согласится начал выкручиваться, про "феню" вспоминать. Я ему говорил, что по этому вопросу к тебе, как знатоку "фени" и УК, но он не успокоился. Видать соскучился, сердешный, за родным языком. Пришлось удовлетворить его, прямо скажем, не здоровую любовь к блатному жаргону.
О добрейший из добрейших, тебе-ли говорить о порядочности?! На себя, по чаще, обращай внимание - больше пользы будет, как самому, так и окружающим!!!
=========================================
Мои извинения автору темы за "флуд"!! Не я его начал! Бог свидетель, я пытался быть толерантным как к Юли, так и к её сторонникам. У всех кандидатов есть адекватные сторонники. Люди с кем действительно можно по дискутировать. Но с Юлиными....!! Что-ж - "Каков поп, таков и приход."

Бомба 02.10.2009 08:13

Сашик на ночь перечитал сборник народных тюркских пословиц под редакцией Бессмертного, тьфу ты, прости, Виктор Фёдорович, Беспощадного?
Или просмотрел по телевизору очередное выступление своего любимейшего кандидата, где тот полчаса выдавливал из себя неудобные для непривыкшего без мата и фени языка слова?
А про "откровенное враньё"- я бы попросил бы указать;-)

А Что Я Тут Делаю 02.10.2009 09:13

ПротиЕЕСУ ще Кучма відкривав кримінальну справу. Де вона і кого посадили?Уточняю, що прем"єр-міністом тоді був В.Ф.Янукович...

30.09.2009 18:48
Витёк, вот это твоё "уточнение" и есть враньё!!!! Не знаю ошибся (бывает) или сделал преднамеренно, скорей всего второе!! Если-бы просто ошибся, то извинился и всё - забыли!! В конце-концов с каждым может случится.
Ты же начал не пойми, что нести! Не хочу повторяться, я уже всё, на сей счёт, сказал ранее.
Судя по последнему посту тебе и сегодня хочется разборок. Мне НЕТ!! Надоело и не интересно.

Playgirl 02.10.2009 11:17

Нет, оно будет еще хреновее чем сейчас, а если ЮВТ выберут , то вообще ж....па

Бомба 02.10.2009 11:37

Саша. Ты, как всегда судишь почему то по себе. Второй раз против Тимошенко уголовное дело открыл Пискун, когда премьером был Янукович. Это было написано в той ссылке с которой ты сам воровал цитаты.
Так что, прости, не я ошибся. а ты не смог прочитать что там пишут в оправдание горячо любимого мессии из Енакиево.

А Что Я Тут Делаю 02.10.2009 12:19

Вот и надо было указать - "Второй раз"!
Короче, скучно и не интересно с тобой!!!!! Слава Богу, что есть более адекватные оппоненты, которые не юлят и умеют признавать свои промахи! Перед ними не стыдно и свои признавать. Можешь не утруждать себя, отвечать тебе я не буду. Что-бы ты не написал в мой адрес. Мне этот базар уже надоел!!!!

Бомба 02.10.2009 13:41

Слив защитан.
А вот хлопок дверью не получился:-D :-D :-D :-D

Архангел 02.10.2009 14:09

Сколько этих ранее Януков было? Времечко потеряно и в песок ушло!!!

Архангел 02.10.2009 14:16

Кравченко и Обама нашли подходящего Президента для будущих выборов в США. Выбор верный: один уже наслушался чтения оным анногермановских речей, другой еще не слышал трелей и пиитики пенсионер - соловья.

Алладин 02.10.2009 16:48

В.Ф. Янукович победит на предстоящих выборах по одной только причине - другого (другой), более толкового чем он, и на горизонте пока не просматривается среди его потенциальных конкурентов. Все конкуренты так слабы и политически малокалиберны, или же с такими огромными изьянами и пятнами в личной биографии, что на их фоне Виктор Федорович при всех его недостатках выглядит действительно самым порядочным, толковым и подходящим.

Амфитоминчик 02.10.2009 17:37

Саша --вы точная копия своего кумира . Вам все карты в руки ---толковый .

Аргентинец 02.10.2009 17:41

Не может победить человек, пишущий проФФесор, да и к тому же в яичном желтке, и скорлупе...:-DОн же контуженый...

Алладин 02.10.2009 17:52

Віктор Федорович не є месія або ідеал, це РЕАЛЬНА роботяща та ТЯМУЩА Людина!
Він не Демосфен, це вірно.
Але, хто хоче мати "демосфена-оратора" на посаді Голови державного, той нехай обирає якесь базікало у спідниці.
Хто кращий : базікало чи хазяйновитий господар?

Аргентинец 02.10.2009 17:54

Янукович - даун, за которым бандиты, впрочем как и за Тимошенко...

Лазурь 02.10.2009 17:56

не за юлькой газовщики

Алладин 02.10.2009 17:59

Хто й коли доводив, що Янукович то є шахтар з ліхтарем, що тільки-но вийшов зі штольні на поверхню???
Янукович - то є насамперед тямущий КЕРІВНИК, й саме це є головною його перевагою перед усіма іншими.

Sexy 02.10.2009 19:48

Ніяк не второпаю, чого одні і ті ж самі кандидати десяток років не сходять з рекламних білбордів? Що ще забули вони нам пообіцяти і не виконати? По декілька "ходок" в прем*єрське крісло мають і знову ту ж саму "важку ношу" мріють звалити собі на плечі. Невже в нашій краЇні нема більш порядних, грамотних, талановитих громадян, в якихгармонійно поєдналися якостіпатріотизму та професіоналізму, які так необхідні, аби вивести нашу краЇну з прірви, куди завели ЇЇ сьогоднішні кандидати??????

Алладин 03.10.2009 22:38

Невже в нашій краЇні нема більш порядних, грамотних, талановитих громадян
Таких, безумновно, переважна більшість, вони є, але весь укрополітикум мабуть обирає та меншість, яка на нього дуже схожа.

Текущее время: 14:52. Часовой пояс GMT.