![]() |
відповіді про СЕРЦЕ України... витягла з багнюки.... ДОВЕДІТЬ.
---------------------------------------------------------------------------- Ви це від мене чули? |
А СВОЮ територію це теж вони визначили?
---------------------------------------------------- Територія України вже давно визначена. Що ви мені все вішаєте? |
/Віталій Заболотний.
Якщо ви були уважним то мали зауважити, що моя реакція стосувалась вашого поста: "...чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией." Значить Вам ближче урусячення? І як після цього вірити мені і всім іншим, що ви щирий Українець? |
Вячеслав, да нет у нас внешнего врага, никому мы нафиг не нужны. Просто некоторым дали волю и чуток власти. А вспомните революцию когда дали волю рабочим, крестьянам, матросне ........ Чем действия сегодняшних свидомых украинцев отличаются от их? Да ничем - те валили церкви и памятники, и эти валят памятники, та уничтожили элиту страны (не говорю нации) и эти ставят на посты тупых ФОБОВ, которые потом тянут своих родных к кормушке. Те на митингах орали об угрозе со стороны ну тогда хоть раельно было и эти орут что их хотят завоевать. Одна разница - большевики не мнили себя ЭЛИТОЙ, а эти же самые самые самые как в мультике про льва
|
Владимир Гусакзнову Ви не дослівно цитуєте!
----------ось мій пост--------------------- Валерій, шановний "прєдставітєль Донєцка". Галичина це душа України! В 2004-му Галичина вже раз вирвала Україну з багнюки і як буде потрібно зробить це ще раз. І Галичина не єдина в цьому прагненні! ... Сьогодні 11:42 ----------------------------------- І цей мій допис був реакцією на допис: ----------- Виталий Заболотный: Блин, показалось, народ хоть думать научился за период с 2004 года. Ан нет, опять тот же шовинистический национализм. … Как были западенцы польским быдлом и рагулями, так и остались. … Бувайте, рагули, плюйтесь ненавистьюдальше. ... Учора 15:02 -------------- Навіщо так перекручувати факти. Коли ви пишете незалежні свої пости то в них патріотизм до України, натомість коли ваші пости стосуються опонентів то в них жовч і негативізм. Чому ? |
Володя , ктото нашел хорошую зацепку, разделяй и влавствуй, тут другая схема, нас стравить устроить бойню и ввести прямое президентско правление!!!
|
А СЕРЦЕ України звичайно ж Київ!
І ніхто не говорить про вищість чи перевагу якоїсь території. Це нонсенс, який невідомо хто поширює, швидше за все політтехнологи. Адже це досить зручно нацькувати схід на захід і мінятись при владі почергово! |
Назаре, а на кого вішати? Останнім часом ви були тут один ярий захисник бандерівців. Ось тепер Михайло зявився буду і на нього вішати.
А про серце та багнюку дійсно не ви а Михайло сказав, нехай віддувається |
Бандерівці не потребують захисту, тим паче мого. Я й нігтя їхнього не вартий у тому, що вони зробили для постання України як держави. Просто думаю я як українець, котрий любить свій народ, свою землю. А ставлюся я до усіх національностей з повагою. Немає у мене злоби до когось, хто не хоче зискувати з мого народу, моєї землі. Всі люди на землі рівні й заслуговують на повагу. Давайте будемо однаково шанобливими один до одного взаємно.
|
Владимир Гусак лиш нікому не потрібна сутність не має ворогів!.
А Дуже багата Україні має ворогів і нажаль дуже сильних. І вони знають свою справу: -схід провокативно настроїти проти заходу і чекати .... Ви забули як Україна час від часу падає в обморок від Гаспромівського корсета? А історія України складна як ніякої іншої країни Європи!. Адже різні частини Українських земель в різні періоди були захоплені різними державами, які часто густо воювали між собою. І в підручниках з історії Німатчини, Англії, Польщі, Угорщини, Туратчини та Росії по різному описуються події, які відбувались на території України. Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула.... |
Я как разведчик бывший в гарячих точках.,приведу пример, прежают провокаторы в Донецк, устраивают побоище, а другие во Львов, вот вам и повод военного положения, ребята надо недопустить провокации, это было и в Баку и таджикистане везде, так развалили союз, у них отработанно!!!
|
Вячеслав Хайнацкий(Y)
А як з цим боротись? Розкажіть як профі. |
Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей? Чи може має значення національність? В історії України неукраїнці зробили для неї більше ніж як так звані "патріоти". А якщо ти вдягаєш вишиванку - це ще не значить, що ит патріот і тим більше Українець...
|
Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....
___ Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)... Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!! |
Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....
___ Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)... Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!! |
Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей?
---------------------------------------------------------------------- А що, є у когось можливість передбачити, взагалі - хто за кого голосуватиме, навіть без національної приналежності? Не думаю, що ваше запитання логічне й розумне... |
восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили
---------------------------------------------------------------------------- З другої половини ХVII ст. і до 1991 року - це не "всєґда". Що є в історії 300 років?.. |
Ну я так понимаю что со всем остальным вы согласны, и то хорошо... Я вообще не к тому вёл о вашем знании материала о пренадлежании района кому-либо на тот момент, а к тому что право на землю так или иначе могут предъявить многие, хотя-бы взять образование Киева и Киевской Руси, но и это не актуально..- важно то что необходимо сохранить наследие, данное в руки...
|
Пройдуть хами?
|
народ проклинает "ВЛАДУ" ан после віборов - знакоміе все лица!!!
как говаривал ещё Йосиф Висарионовичь, главное не то, как голосуют, главное, кто считает |
| Текущее время: 15:47. Часовой пояс GMT. |