![]() |
Suntem un teritoriu rupt in al 2-lea razboi mondial din Romania,si calcat in picioare de Rus. Pacat de noi,moldovenii ce scriu in rusa.Unde va este mindria Fratilor!
|
Румыны молдован воспринимают как ничтожество, молдоване румын воспринимают как братьев. Почему?
|
Intrebarea a fost despre trecut,nu de prezent.Nici eu nu doresc unire dar ce drept ai tu ,Danila ,cetatan cu trecut neaotocutot sa obijduesti natia sau provinenta etnica?
|
iar atitudini sovine din partea natiei superioare?
|
И Даниле и Эни:
Приведите примеры явного отношения Румын к нам как к ничтожеству |
U liuboi natsii esti horoshie i plohie liudi, ne nado suditi po edinitsam...
|
Any spune-mi te rog cum pot sa-l gasesc pe romanul cel despre care vorbesti,Eu personal ii tai ghitul pentru asa vorbe.
|
Эни, я *тебе верю. В Дондюшанах есть тоже швейная фабрика и шеф женщина румынка. И так же ,от многих швей можно услышать жалобы. Отношение второсортное (N)
|
Cum sa fac sa ies din forumul asta? Prostii mai mari ca aici n-am citit niciodata in viata mea... Am incercat sa ies de aici, dar n-am reusit. Ajutati-ma va rog.
p.s. - iar daca vreiti *parerea mea dupa ce am citit prostiile unora, nu inteleg un singur lucru, ce drept aveti, voi, rushii sa ne spuneti noua ce limba vorbim noi? - |
Nu-mi vine sa cred ce prostii pot sa scrie unii pe aces forum... Va rog frumos sa ma ajutati sa ieis de pe forumul asta, caci am incercat dar n-am reusit.
p.s. 1. iar daca vreti o parere si daca tot mi-a fost dat sa citesc unele dintre comentariile postate aici, sa stiti ca mai mari aberatii n-am auzit in viata mea si anume, ce drept aveti voi, vorbitori de rusa sa ne spuneti noua ce limba vorbim. Va spun eu: nici unul. 2. unii care nu stiu sa vorbeasca si nici srie corect gramatical romaneste, ii rog frumos sa se abtina. Sfatul meu: nu va faceti de ras fratilor! 3. lipsa cunostintelor de istorie nu este neaparat o rusine, dar daca nu cunoasteti, macar nu va dati cu parerea. Toate cele buna va doresc si promit sa nu va mai deranjez pe acest forum (daca reusesc sa ies desigur)... |
если бы мне говорили такое.,да еще и унижает по национальному признаку- то я просто волен послать его куда подальше и уволиться, если терпеть-значит деньги важнее и можно закрыть глаза
Еслы шеф домагается подчиненной и усложняет ей работу за отказ- давайте будем тогда говорить о межпололовой дискриминации! Правильно скзали- есть плохие и хорошие люди в каждом народе... Работая в своем сегменте я за год познакомился и общался с более чем 1000 румын,и ни от одного не слышал такого отношения,может еще и потому что человек еще и понимает что тот кто сидит напротив и в рожу за такие оскорбления дать может! |
Intradevar acest grup este cea mai mare prostie.De ce nu faceti grupul NAS-MOZAMBIC-NOSTRU.Cu aborigenii va va fi mai interesant.Nu veti sterge nici un mesaj cum imi faceti noua Moldovenilor. Am doar 3
dorinte:1Sa fim independeti 2Inchideti grupul acesta(levii) 3 Incercati sa vorbiti romana,(noi nu ne vom ride de pronuntare incorecta) |
Esli tebe tak u nas ploho, vyidi ispokoino i poishi gruppu po interesam... Mojet ty v mozambike i jivioshi, a my v Moldove...
|
poate te obtini de asa explicatii!? Nimeni nu te tine in grupa asta, si noi ne explicam in limba in care e mai comod anume aici, pe saitul acesta!
|
Domnilor de ce voi credeti ca noi vrem unire?Va gresiti!Vrem independenta,suveranitate si in tara noastra sa nu ne calce nimeni in picioare.(ZA DERJAVU OBIDNO)
|
Vpolne zdravoe jelanie! My toje za eto! (Y) :-D ;-)
|
I ea za eto :-D (Y) (v)
|
Hotea mojno pointeresovatisea..? "NOI" -eto kto?
|
Bastinasii ce corespund dupa toate criterile constitutiei.
|
mojno po podrobnei nasciot kriteriev?
|
Текущее время: 17:01. Часовой пояс GMT. |