![]() |
Конституцію не змінили... Закон ще не приняли. про що ми????
|
С перепугу на холодную воду дуют .Укры ...
|
Забули як називається держава? Ті,хто розмовляє українською переважно знає і російську. На відміну - багато хто з російськомовних два слова не зв'яже по українськи... І я заявляю про зневаження моїх прав як україномовної ... І це тепер , коли по закону вона державіна ... Фактів масу...
|
Поэтому, пока будем довольствоваться статусом регионального.
|
ви думаєте, якщо почули десь в місті рукську мову, то зразу записали місто в руськомовне? я впевнений, що в таких містах як Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Миколаїв руськомовні українці (по національності) не будуть голосувати за рівнопрвний статус мов!!! бо перспективи руської мови в цих містах - це стати сржіком а-ля Сєрдючка... а вже далі на Захід, то там руськомовних усе менше та менше...
|
. І я заявляю про *зневаження моїх прав як україномовної .---Это в чем же? Что Вы несете,ГА?
|
В письменном виде и в трех экземплярах оформите вашу заяву. Пожалуйста. И подробно изложите все факты.
|
що в таких містах як Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Миколаїв руськомовні українці (по національності) не будуть голосувати за рівнопрвний статус мов!!! --------------Сережа,говорите за Полтаву и то думаю не стоит расписываться за всех)
|
и то думаю не стоит расписываться за всех)Сегодня 17:28
Що вы за народ женшины? опять хотите 2004 год устроить? Дать заработать журналистам и рекламщикам? Такое начнеться везде! ЭТО УЖОС! що вам спокойно не живеться? |
Кількість співвідношення україномовних книжок, преси не в порівнянні. Більшість російською. На телебаченні фільми переважно російською . і не говоріть мені за титри - це смішне... Приїхавши на схід - заговориш українською , так дивляться наче з Луни звалилась...
|
Паша,чем я у ВАС вызвала УЖОС?
|
Наталья, хоча в тих містах і вживається руська поряд з українською, але жителі тих міст не плачуться за своїм "пригнобленим" станом як у Криму, Донецьку!!!їх влаштовує мовна ситуація в країні! 75% жителів України не заморочуються цим питанням!!! на відміну від багатьох росіян, що переймаються, що їхню руську мову не сприймають так би як їм хотілось!!!
|
Леся,помню как то я порвала колготки,а ехать на другой конец города,так мне казалось что все смотрят ток на меня! Мне казалось,Леся...и Вам кажется...Я по работе только на мове и говорила и в транспорте и в торговых точках на мобильные звонки отвечала на ней же,ни кто не шарахается,успокойтесь пожалуйста.
|
І я взагалі вважаю - не потрібно піднімати ті питання які розколюють країну. На жаль на догоду нашим недоторканим є такі що підвивають вслід. Мовне питання завсім не на першому місці проблем і навіть не в десятці.
|
Приїхала на Схід...
Розмовляю українською... Ніхто не дивиться, всі розуміють і самі розмовляють українською... Мова галичан *значно відрізняється від літературної мови східняків. Я їх теж не розумію.:-D |
Сережа,у нас заморачиваются,когда надо бумажку в три слова с русского нестись переводить и заверять к нотариусу.Ну да мы уже это обсуждали.А в городе у нас Сережа,расстрою Вас,мову и русский на равне не вживают...у нас только русский присутствует,ну по конторам и офисам разве только на мове,а так звиняйте...область-суржик)
|
Сережа,у нас заморачиваются,когда надо бумажку в три слова с русского нестись переводить и заверять к нотариусу.=========Так ось ще підтвердження думки про стан і знання укр мови.
|
Мовне питання * завсім не на першому місці проблем і навіть не в десятці. ---ага,только Вы сума посходите,если русский не Дай Бог сделают вторым государственным.
|
Паша,чем я у ВАС вызвала УЖОС?
Сегодня 17:32 Не вы! *а предстоящая рекламная компания за референдум! оно вам надо? |
Так ось ще підтвердження думки про стан і знання укр мови.----Опять Леся мимо,эт законы у нас такие,когда нужно св-во о рождении советского образца переводить на мову,типа кто то не прочтет его и не поймет...или бабушке давно похоронившей дедушку,св-во о смерти тож позарез надо перевести,а то тетка в конторе не примет его...
|
Паша,главное,чтобы Вы сами себя понимали)
|
іноземці нотаріально переводять - і нічого!!!
|
Ну дык конечно,и ни чего....Стороженко,а когда у людей ни времени и ни деньжат? Так какого спрашивается такая хренотень?
|
Паша,главное,чтобы Вы сами себя понимали)
Сегодня 17:41 Я понимаю! Счас у вас Кернеса в убийстве обвиняют, а если будет референдум-то страшно подумать даже в чем? Наверное в людоедстве? |
так потрібно зараньше готуватися... а не ждати коли грім гряне!!! чи вважаєте, що руський варіант у нас скрізь приймуть? ніфіга! є буква закону - і тебе ще й крайнім зроблять!!! особливо у такій конторі як паспортний стіл!!! ото вже мегери - так мегери!!! що значить радянська закалка, коли вони могли вирішити чи прописати тебе, чи ні!!!
|
Паша,не успеваю за вашей логикой,чес слово....А Гепу-пускай садЮть,мне не жалко,только пусть докажут и по закону,а не так.как в соседней теме Юлю тоже кровью харкать заставят...
|
Навішо переливати з пустого в порожнє?*-)
Нехай кожен знає мову своїх батьків, любить її і навчає дітей своїх володіти нею. "Як парость виноградної лози, плекаймо мову серцем і вустами". "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина" |
так потрібно зараньше готуватися....----Стороженко,об чем Вы мил человек? Зараннее готовиться родиться чи умереть?или все переводить что на руках есть? так приходиться,но в копеечку влетает.О себе не плачу,заработаю,а вот стариков жалко.
|
Паша,не успеваю за вашей логикой,чес слово....
Если назначат референдум, то начнеться компания, за, против! и накал будет не меньше чем в 2004 году! |
И еще Павел,на счет Кернеса и покушения на Белогрищенко... Белогрищенко принес много горя мелким предпринимателям , сколько отобранных киосков у довольно не богатых людей,были такие которые потеряли все...А теперь перед выборами ему надо потопить единственного конкурента-Гепу,Аваков не в счет-любий друг любих друзив ...Пускай компетентные органы разбираются,ОК?
|
потопить единственного конкурента-Гепу,Аваков не в счет-любий друг любих друзив ...Пускай компетентные органы разбираются,ОК?Сегодня 17:57
Наталья, перед референдумом по языку вашего Кернеса обвинят в людоедстве, а Янека вообче с говном смешают, Юлю тоже! так що референдум никому не нужен! |
Хух,вдох-выдох....и хде я писала про референдум и по какому он должОн быть поводу..
|
Так с референдума по языку все и началось?
|
не.у меня дисскусия началась с ущемления Лесиных прав...утомили вы меня Паша...Я ВАС НЕ РОЗУМ1Ю....
|
В РФ, як і інших країнах, проживає не одна україномовна діаспора, однак я жодного разу не чула, щоб вони вимагали зробити другою держ. мовою - українську
========================================= Значит на США и Канаду кивать не смей. А сами чуть что стрелки переводят на Россию. Какие вы все одинаковые. *Мне все равно что там украинская диаспора в России вымогает или нет, раз не вымогает значит им не нужно. А русскоязычные в Украине вымогают, и 3.5 миллиона *подписей собрали для проведения референдума. Сегодня 16:07 ВОТ *С ЧЕГО НАЧАЛОСь |
Хто я? так Леся уже потом подошла!
|
А я после Леси...ПАША,укушу!
|
За що?
|
....за ухо, а вы за шо подумали????
|
І я взагалі вважаю - не потрібно піднімати *ті питання які розколюють країну. На жаль на догоду нашим недоторканим є такі що підвивають *вслід. Мовне питання * завсім не на першому місці проблем і навіть не в десятці.
Сегодня 17:35 А Леся правильно написала, как будто проблем других нет? |
Текущее время: 03:25. Часовой пояс GMT. |