Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Белоруссия (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Лукашенко не соболезнует Украине! - ЗНАЧИТ ЛИ ЭТО, ЧТО БЕЛОРУСЫ НЕ СОЧУВСТВУЮТ УКРАИНЦАМ? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=3964)

Абдурахманов 17.01.2009 20:48

ФОТОАЛЬБОМ

Фашизм.

Вторая мировая война не закончилась.

Впечатлительным людям не смотреть. (U)

Абдурахманов 17.01.2009 21:00

Из таких *нелюдей на Украине сейчас *делают *ХЕРОЕВ.

Это их национальные херои.

Боролись за "свободу от *москалей, поляков *и евреев".

Заодно, *буду повторять, и от беларусов.

Хорошо ещё, что "Херои" *не для всех граждан Украины.

Не перевелись ещё на Украине нормальные

люди !!! * *

И нормальных людей много больше... ;-)

Абдурахманов 17.01.2009 21:53

Филипп

в фотоальбом добавил фото беларуских фашистов.

Можете посмотреть.

История политического плаката ... *(N)

Антикризис 18.01.2009 21:56

Юрий Солодовник

расскажи, *пожалуйста, *на чьей *стороне

воевал *твой дед.

Я на Ти тут ні до кого не звертався і *на брудершафт з вами не пив. Мій дід загинув у Фінляндії у 1939 році.Світову війну розв*язали СССР та НІМЕЧЧИНА. Ставлення до комуняк і фашистів однакове (N) Суть не в назві,а в справах.Поки що білоруської мови не знаю,але сподіваюсь,що колись буду з вами нею розмовляти.Також негативно ставлюся до спрб реанімувати Російську імперію (N) Щодо Дем*янюка,то здається цією справою повині займатися судді. ЩО у Россії мало було концтаборів?! І ХТО ПОНІС ПОКАРАННЯ?! (N)

Антикризис 18.01.2009 22:00

Пытки в застенках НКВД (12 фото) » Копипаст.руhttp://copypast.ru/2007/12/07/pytki_v_zastenkakh_nkvd_12_foto.html

Абдурахманов 18.01.2009 22:09

Добрый вечер.

Сейчас добавлю тему про УПА.

Тему можно обсудить позднее * (E)

;-) нужно 30 минут на набор текста.

Не надо *давать до времени комментарии,

пожалуйста...

Абдурахманов 18.01.2009 22:13

Пытки и аресты были.

Живу в сталинском доме.

Очевидцы рассказывали... *(N)

Всё это известно очень давно и осуждено людьми...

Антикризис 18.01.2009 22:29

А в *фашистских *концлагерях *в числе вертухаев, надзирателей

и полицаев наибольшим *зверством выделялись

українці,

которые убили сотни тысяч *людей..

Пане Кожан,ви робите акцент на національність,а це для Російської імперії звична справа,нацьковувати народи один на одного.Це не дивно -ТЮРМА НАРОДІВ ВСЕ-ТАКИ.Зрозуміло,чому діяло 150 загонів псевдо-бандерівців(загальна чисельність 1800 чоловік) із НКВД,які катували мирне населення. (N)Такі підрозділи у вас існували завжди.Згадаймо,що війну у Фінляндії СССР почав обстрілом *прикордоної застави типами з подібної контори.Навіть у Афгані були такі "моджахеди".

Антикризис 18.01.2009 22:40

Всё это известно очень давно и осуждено людьми...

Підкажіть будь ласка,яким актом засудила російська влада ці злодіяння,хто поніс покарання?

Айсберг 18.01.2009 23:08

Юрий, не переходите на личности и не вините во всем русских! Насколько мне известно из истории - резня 1917 года была начата евреями. Большую часть существования СССР им управляли украинцы, чем объясняется грандиозное увеличение территории Украины, не говоря уже о последнем подарке - Крыме. Так что, Вам жаловаться - грех! ;-)

Антикризис 19.01.2009 00:18

Юрий, не переходите на личности

Пане Діма Горячковский. Ви можете це проілюструвати? Щодо євреїв,про Єврейську імперію нічого не чув,чи може вони усіх скопом у сінагогу молитися заганяли? Тут здається вас і фашисти підтримають.І навіть ,ЯК ЦЕ НЕ ДИВНО КГБ.Вони також зсилаються на "Протоколи сіонських мудреців" То може простіше усі проблеми списати на них?Але ж з Союзу їх чомусь довго не випускали? До речі ,у Києві,у Бабиному Яру,разом з євреями *були розстріляні німцями українські націоналісти,серед них українська поетеса Олена Теліга,ім"ям якої названа найближча *вулиця.

Луций 19.01.2009 19:12

Да не спорьте вы с ними.... Бесполезно это! Зациклило их на москалях!

Просто сделайте для себя выводы, с кем имеете дело! И оставьте их в гордом одиночестве! ;-) Пусть тешатся обществом себе подобных!

Нормальных людей всё равно больше! Независимо от национальности!

Арарат 19.01.2009 19:41

Підкажіть будь ласка,яким актом засудила російська влада ці злодіяння,хто поніс покарання?

Была реабилитация невиновных в наше время.

А если помните то при Хрущеве был осужден Сталинский режим и расстрелян Берия.

Антикризис 20.01.2009 00:16

если помните то при Хрущеве был осужден Сталинский режим и расстрелян Берия.

А якщо пам"ятаете,то Берія очолив НКВД у 1938 році.Більшість злочинів було скоєно до цього періоду.Так що схоже ,що Берію розстріляли *у боротьбі за владу,а не за репресії.А що з Хрущовим сталося,теж пам"ятаете? Ніхто і нікого не судив,бо у влади руки по лікті були у крові. (N)

Антикризис 20.01.2009 00:24

Нормальных людей всё равно больше! Независимо от национальности!

Згоден з останіми словами на 100%.На жаль більше нічого пристойного у вас не знайшов,товарищ із Західної Сахари.

Арарат 20.01.2009 00:44

Юрий а кого из украинских политиков Вы поддерживаете?

Антикризис 20.01.2009 01:37

Юрий а кого из украинских политиков Вы поддерживаете?

Це питання в назву теми не входить,але я відповім так ,підтримую тих політиків,які за вступ України до ЄС.

Антикризис 20.01.2009 02:00

Чомусь у темі про Дем"янюка незнайшов свій останій пост,невже правда очі коле ,товарищ Кожан? Тоді відповім тут,цією справою на мій погляд повині займатися судді.І ще я сказав ,що у Києві разом з євреями були *розстріляні українські націоналісти,серед них українська поетеса Олена Теліга,ім"ям якої названо найближчу вулицю.

Антикризис 20.01.2009 02:02

Ще додам,розстріляні німцями у Бабиному *Яру.

Антикризис 20.01.2009 03:16

http://h.ua/story/115687/

Текущее время: 15:15. Часовой пояс GMT.