Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Политика в мире (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=2)
-   -   В Киеве стартует "АнтиТабачная кампания"!!! (http://politikforum.ru/showthread.php?t=1605)

Гершкул 30.03.2010 13:28

Оксано! Була голодовка, я не заперечую ні в якому разі, але не голодомор як нації. В тому що сталося винувата посуха та націоналістичні елементи, які повлазили у владу і , як у Вас кажуть "спеціяльно" дескридитували владу шляхом вилучення їстівних припасів , прирікаючи українців на голод. У Ваших же краях не постраждали. То чому я маю звинувачувати в цьому не націоналістів як таких, а росіян? Тому факт Великого Голоду був, а геноциду українського народу ні. Так як помирали від голоду і росіяни і інші національності які проживали на тій території де була голодовка. Можете мене притягати до відповідальності, але вже націоналіста-придурка у владі дякувати Богу немає.

Сергей П 30.03.2010 13:42

Голод голодомор разницы нет для нациков абы потявкать под суфлерство ЦРУ

Ярина Мак 30.03.2010 14:04

Щербина
Була голодовка, я не заперечую ні в якому разі, але не голодомор як нації.... Тому факт Великого Голоду був, а геноциду українського народу ні.
Определитесь сначала о чем Вы пишите: о НАЦИИ или украинском народе? Как говорят в Одессе, это две большие разницы. Каша в понятиях неизбежно ведет к каше в мыслях. Вот и плюетесь ядом, не поняв сути

Сергей П 30.03.2010 14:27

Попарешка Ярыночка много рецептов каш знает так что прислушайтесь к советам

Гершкул 30.03.2010 15:30

Марина, Вы достойны своих кумиров . А о чем я хотела сказать, то меня поняли умные люди. Извините, Вы так молоды еще. Ну ничего, все у Вас впереди. А людей я не делю. Мы славяне.

Ольга Чэк 30.03.2010 16:33

БЮТ не будет вновь ставить вопрос об отставке Табачника. Об этом заявил народный депутат от фракции БЮТ Сергей Мищенко.
-
http://v-n-zb.livejournal.com/362319.html

Сергей П 30.03.2010 20:40

У окраины страна непуганых и сильно сильно перепуганных людей - человек ничего еще на своей министерской должности а в схронох уже митинги прошли а дальше мама карло новый клич бросит все на борьбу с марсианами

Светлана Панч 30.03.2010 20:49

Неужели у бютовцев мозх.появился и заработал,что это они? возлюбили Табачника как ближнего или открыли глазоньки и наконец прозрели и поверили в правдивость его высказываний ???

Татьяна Огээ 30.03.2010 21:11

Опозиція найближчим часом "піде в наступ", заявляє екс-президент Леонід Кравчук.
В інтерв’ю газеті "День" він зазначив, що опозиція формується паралельно з владою, а Юлія Тимошенко зараз "чекає, а що ж буде далі".
"Як тільки влада почне "виконувати" завтра свої обіцянки, так як вона їх "виконує" сьогодні, то найближчим часом опозиція піде в наступ. Їй зараз просто ще не має з чим іти в наступ", - сказав екс-президент.
За словами Кравчука, "у Тимошенко зараз є проблема, яка не вирішується".
"Це проблема створення єдиної або, принаймні, координованої опозиції", - сказав екс-президент.
"Я їй сказав, що сподівання на єдину опозицію – це манівці. Цього ніколи не буде в наших умовах: надто різні люди, надто різні завдання і надто різний склад електорату. Тому сподіватися, що все буде як вона хоче (мова про єдність) – нереально", - зазначив він.

Гершкул 30.03.2010 21:21

А Кравчук, типа, пуп земли и к его мнению прислушивается вся Украина. Шут гороховый. Нафталином разит, а все никак не уймется.

Сергей П 30.03.2010 21:29

Прибавки к пенсии требует наверно поиздержаля за счет государства

Ярина Мак 30.03.2010 21:56

Табачник не є "отвлєкающій маньовр".Завдання цього типа - доволі просте, але наслідки його реалізації будуть далекосяжними. Справа в тому, що Путіна і його розгалужену п"яту колону в Україні страшенно коробило те, як виховується і вчить історію українська молодь. Короткий період Ющенка все ж дав трохи повітря українським інтелектуалам, особливо в галузі освіти.

Ярина Мак 30.03.2010 21:57

Завдання Табачника - це повітря перекрити і цілковито маргіналізувати саме українську інтелігенцію та мінімізувати її вплив на молоде покоління. Відтак, Табачник свідомо розколює середовище освітян в Україні, і очевидно, що більша частина їх прийме його правила гри. Це вже видно із того, яку позицію зайняли абсолютна більшість ректорів вузів (про директорів шкіл і вчаителів навіть і мови нема). Національно жива меншість буде ізольована, маргіналізована, і втратить можливості до формування серед молоді українського погляду на Україну і світ. Натомість, на всіх парах буде заохочуватися переорієнтація українсьої молоді на російські та радянські міфи, а також на стару модель студентськго і учнівського життя, де головну роль відіграватиме бюрократія. Крім того, розквіт корупції у системі освіти створюватиме кругову поруку і залежність цілої системи від міністра.

Олександр Миха 30.03.2010 21:59

Татьяна Щербина
По вашому , я так розумію, потрібно щоб міністром освіти був Тягнибік або Фаріон? І оце бестолкове і , вибачте, дурне слово "виші" слухати не можна.

А чим, власне, "виш" гірше від "ВУЗ"? Чи абревіатурами говорити легше?
А Олег Тягнибок начеб-то на міністра освіти не претендував, як і Ірина Фаріон. Хоча не думаю, що такий варіант був би гірший. Раджу, доречі, переглянути її праці. Нічого поганого у них не бачу. І студенти її люблять.
А обстоювати мініста - україножера, ненависника частини народу України і просто людину, у якої руки не зовсім чисті - це, знаєте, характеризує частину нашого суспільства, на жаль чималу, з якоїсь клінічної точки зору. Тут, напевно, можна певний діагноз ставити.

Сыч Дмитрий 30.03.2010 22:28

Тож питання до українських інтелектуалів: "Про яку історію Ви пробуєте доказувати, коли при Вас живих счезла з паспортанаціональність, може Вам сормно що Ви українці, мені НІ"

Лиза Дакс 30.03.2010 22:33

Табачник і "інша любов"
http://209.85.129.132/search?q=cache:0_G4iYTD5oMJ:news.gay.by/news/2008-09-27-1302+%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1 %81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82+%D1%82%D0% B0%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA&cd=15&hl=ru &ct=clnk&gl=ru

Сыч Дмитрий 30.03.2010 22:41

Лиза, Я Вас не помню!*-)

Лиза Дакс 30.03.2010 22:42

Розповідає актор театру ім. Л.Українки (Київ)

"Рєзніковіч Табачнику підбирав молодих акторів в обмін на преференції як то повне володіння театром Л. Українки. Коли я працював у цьому театрі (до 2002-го року) частенько біля чорного входу зупинялося авто з номерами Верховної Ради, водій чекав на якогось молодого актора, кар'єра якого дуже стрімко йшла вгору. Пізніше я бачив, як в цьому ж авто приїздив Табачник на фуршети до Рєзніковіча. Один з акторів (Іван М******о) просто був поставлений перед вибором: або ролі в "масовках" і 200 грн. на місяць або перші ролі і т.д. Сам віне не киянин, дружина, дочка... Хлопець обрав кар'єру, як і багато інших."

Сергей П 30.03.2010 22:53

Министр образования и науки Дмитрий Табачник отменил государственный экзамен по украинскому языку для бакалавров в высшей школе
Об этом говорится в его приказе №259 от 29 марта 2010 года.
Соответствующие изменения вносятся в предыдущий приказМинобразования «Об организации изучения гуманитарных дисциплин посвободному выбору студента», передает Украинская правда.
Согласно документу, Табачник принял такое решение, «учитываяпредложения вузов и с целью оптимизации финансовых расходов высшихучебных заведений при организации государственной аттестации».

Гершкул 31.03.2010 07:58

Олександр Михальчишин! До 2004 року я навіть не задумувалась де Схід а де Захід. Ми були єдині. Такі як Ви і подібні зробили все для того щоб нас роз"єднати в усьому. Тим більше в ідеології. А , пробачте, оте націоналістичне сміття я гидую навіть брати в руки.

Текущее время: 00:29. Часовой пояс GMT.