![]() |
Вони люблять не кумирів, а свою Батьківщину, захищають своїх рідних і хочуть тільки процвітання країні, в якій живуть, при чому тут Бандера) Вам він вже ввижається.
|
Люба це в них вже бандеромарево .........
|
Вони люблять не кумирів, а свою Батьківщину, захищають своїх рідних іхочуть тільки процвітання країні, в якій живуть, при чому тут Бандера)
Ага, а ихний лидер О. Тягнибок очень подробно описал свою "любовь" к Батькивщине. И Бандере в ней место нашлось! А Вы говорите, что нам всем привиделось. |
они нелюбят москалей и жыдов .....Ганна а вы назвите хоть одну страну где их любят ...
|
Віталію, можна і на дієті посидіти, але щоб наші діти жили в правовій, соціально захищеній і розвинутій економічно державі. Ми віримо, що так і буде!
|
Люба це в них вже бандеромарево
Ой, зря Вы так. А все потому, что программу партийную читали через раз (т.е. строку читали, другую - нет). |
З Тягнибоком, Ганна, особисто не знайома, а з членами "Свободи " - так. Надійні і серйозні люди.
|
Ганна а чем вам Тягныбок не нравитса гарный хлопец вышыванку носит ....
|
Формус Люба
Віталію, можна і на дієті посидіти, але щоб наші діти жили в правовій, соціально захищеній і розвинутій економічно державі. Ми віримо, що так і буде! Сегодня 21:01 Верить Люба нужно только в Бога, а в остальных случаях нужно самим не плошать.*-) |
ВІталію, Ви праві.
|
щоб наші діти жили в правовій, соціально захищеній
Усі люди -- твої браття, але *москалі,ляхи, угри, румуни та жиди -- се вороги нашого народу, поки *вони пануютьнад нами і визискують з нас. III. Україна -- для *українців! Отже, вигоньзвідусіль з України чужинців-гнобителів. ІV.Усюди і завсігди вживайукраїнської мови. Хай ні дружина твоя, ні діти *твої не поганять твоєїгосподи мовою чужинців-гнобителів... Х. Не бери *собі дружини з чужинців,бо твої діти будуть тобі ворогами, не *приятелюй з ворогами нашогонароду, бо ти додаєш їм сили і відваги...»… Надеюсь, Вы не это имели ввиду? |
Ото ж Люба. Вы не всегда воспринимайте тех кто ругает Украину, как её врагов и всё станет на свои места потихоньку.(ch)
|
Да я и неотрицаю партия Свобода явно нацыоналестически *фашыстская и она временное явление на политической арене Украины ....только нужно сначала проанализировать предроссылки успеха Свободы на месных выборах ..и делать выводы а то следущих презеденских выборов Украина не пережывет ........
|
Ганна а чем вам Тягныбок не нравитса гарный хлопец вышыванку носит ..
Да, Вы правы. Только вышиванка и красит Тягнибока. Хотя Вы, по моему мнению его переплюнули! Вы вон, вообще, тризуб на голове носите! Это ж какая красота! |
Во во Ганно полностю с вами согласен *трызуб ето красота а кому ненравитса.... у меня аргумент в правой руке имеетса
|
Ганна- Ви не зашифрований пропагандист " Свободи") Я від її членів стільки пропаганди не чую, як від Вас. ВІталію, а як мені пані Ганну сприймати, як ворога, чи як друга. Колись я їй пропонувала дружбу, а Вони так зверхньо від мене відмахнулись, як від чогось нижчого до *їхнього достоїнства, а тепер все займаються моєю обробкою, тільки я не можу зрозуміти, в яку сторону(здається в націоналістичну, чи нацистичну, на їхню думку, та ще й мені тероризм шили...) Ганно, я Вам щось винна) Купіть слона...
|
...так то ж руЖЖо! А никакой не аргУмент.
|
Так руЖЖо в умелых руках какраз и весомый аргумент ....к сожелению для оппонента последний
|
Я від її членів стільки пропаганди не чую, як від Вас.
Боюсь предположить, что у вас со "свободовцами" темы для обсуждения несколько иные, чем ознакомление с партийной программой...ну, да это же ваше личное дело! |
Ганно, не заздріть(v) (F) (F) (F) (ic) (^) (C)
|
Текущее время: 12:04. Часовой пояс GMT. |