![]() |
Евгений Якобсон не плутайте палець з дітородним органом!:-D
Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю. Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап. |
Нелогичныевещи вы говорите Токарев, большинству евреев насрать на таких людей,а уж тем более чтобы не любить, а в Израиле вообще некоторые вообще не представляют где находится Украина.. И я ещё раз говорю лично вам - ЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНЕЕ о чём я пишу... Такие как ВЫ никого не любят.. Ну не любят у нас на Западной Украине жидов! Не любят и все. Видимо есть за что. А конкретно вы почему..?
|
Карпенко у вас закончились мысли или всё-же вы решили мне конкретизировать ответы па поставленные мною прежде вопросы..?Или словарный запас исчерпан и вы как достопочтенный Партос: Я дерусь, просто потому что дерусь...
|
Добрая половина Израиля - выходцы из Украины. Чего вы к нам лезете????? Хамите??? Дайте СРОК!!! Будет все вам по вере и по делам!!! Слава Україні!!!!
|
Та всюди так казали. До березня 1918 р. Будь якою славянською мовою - жид, це жид. То хтось пояснить мені - у чому різниця? І про який нацизм та хвашизм іде мова? Про чий? І чи мають жиди право - обговорювати це питання? Якщо на жидівськи форуми гоям -зась. А що вони, у такому випадку, роблять на гойських?
|
Для Українців націоналізм є засобом реалізації ідеї державності та незалежності, самостійності.
Проблемою націоналізм в Україні є хіба що для шовіністів (тз. старшого брата ) |
Слово «жид» («жидъ») переважало в щоденному користуванні, оскільки інший біблійний відповідник «єврей» (гебрей) було занадто книжним і маловідомим широкому загалу. У 1861 р. єврейський студент В. Португалов звернувся до редакції українського журналу «Основа» з закликом припинити вживати слово «жид», яке євреї України вважали образливим. Ця пропозиція не знайшла підтримки серед українських інтелектуалів того часу, оскільки слово «жид» вживалося майже в усіх історичних пам'ятках, фольклорі та українській літературі того часу. Звідси виникло побоювання, що вживання слова «єврей» було неприроднім для української мови і запозиченням з російської.
|
Перехід давнього запозичення «жидъ» до зневажливого відбувалося під впливом декількох факторів. Зокрема згідно з однією з теорій, негативне забарвлення для євреїв це слово набуло після того, як православна церква проголосила під кінець 15-го століття юдаїзм «єрессю жидовствующих». Від того, що віруючі юдаїзму були в приниженні, слово «жид» набуло зневажливого забарвлення. В той час, як слово «єврей» вважалося нормативним, оскільки пішло від мови святого письма «гебрей».
|
а в Израиле вообще некоторые вообще не представляют где находится Украина...
------ ...що залишились самі неграмотні? |
Евгений. О чем вы?
|
Евгений Холманских де Ви побачили ненависть?
Є така психологічна закономірність "Кожен судить від себе" Тоді цікаво звідки ця ненависть у Вас взялась? ...мабуть наслідок промивання позгів совєтами.... Цього можна позбутись лиш переосмисленням. |
Спасибо Михайло Пецкович, за полный ответ, этой информации я действительно не знал и мне было интересно узнать подробности...
|
А Вы Александр бываете вежливым. Когда крыть не чем.
Характерная черта. Евгений! За нашу страну нужно бороться. |
Нет, просто во многих зарубежных странах нетдобротного обучения и географией они не блещут, тем более что очень много евреев прихавших из восточных стран много чего не ведают о Европе...
|
Нет, просто во многих зарубежных странах нетдобротного обучения и географией они не блещут, тем более что очень много евреев прихавших из восточных стран много чего не ведают о Европе...
|
Юрий Токарев, а что я с самого начала с вами говорил не вежливо..? Кстати в Израиле вообще выходцев из СССР около 1 миллиона, на всешесть что есть в Израиле...
|
Вы себе позволяли "вольности" в выражениях......
Какое образование в Европе я знаю. Меня удивляет, что эта ветка открыта гр. Израиля, и самые резкие выражения сыплются оттуда. Неужели Вам действительно интересна тема выборов на УКРАИНЕ? Своих проблем мало? |
чтобы меньше гнустности и грязи выливали бы Вы
------------- Шановний Євгеній Ви можете привестищось на підтвердження своїх слів. В мене особосто (і на мої глибоке переконання у всіх націоналістів загалом) немає ні малого бажання негативно ставитись до щирих українців незалежнов якій частині україни вони проживають! Ваша проблема в цьому, що Ви судите (й осуджуєте) націоналізм не своїм розумом а під впливом пропаганди, чужої для України пропаганди! |
Коли мета перетворення певного народу на державну націю вже досягнута, націоналізм тим самим остаточно виконує свою історично-конструктивну роль і від нього має залишитися лише патріотизм.
Але на початковому етапі створення нації, лиш ідея національної ідентичності, приналежності до Українського може обєднати! |
Евгений! Если Вы заметили у меня фамилия русская. Живу во Львове. Пишу на русском. Но я горжусь своей страной и понимаю, что для того что бы ее сохранить нужна единая идея.
Да. Пока нами правят жиды и комунисты мы разобщены. Смотрите как искусно они стравливают нас - простых людей. Они боятся что бы мы втали с колен. Если это произойдет ( я надеюсь) мы "долетим до звезд!" Не там врагов ищите! Имеющий уши, да услышит. |
Текущее время: 09:26. Часовой пояс GMT. |