![]() |
согласен с тобой Руслан.но всё таки ,согласись:херрой --с ветром в голове!
про таких говорят--носится как дурень с писанной торбой...(это про идеи героизации эсэсовцев,разделению церкви,вступлению в нато,насаждению силой украинского языка и многое,многое другое). |
а кто говорит что русский язык запрещают.нет,его не запрещают а выдавливают из сми,кинотеатров,школ и библиотек.сколько часов в неделю отводится на изучение русского языка?а украинског?
и чтобы вы там не говорили про гос язык--мы русскоязычные граждане,такие же граждане как и вы.и мы хотим разговаривать,смотреть кино и читать книги на родном НАМ языке!!! |
Люда ! Сдесь люди типа демкинолифиренко деньги зарабатывают ---сидят в в фондах и соцопросы составляют --провакационными вопросами .Этих хлопцев на брошенные зоны на Байкале на пару месяцев как туристов поселить ---может голова бы заварила .
|
да,Витя.логика у вас железная.если говорят что либо чего вы либо не понимаете,либо не хотите понять,то сразу выдаёте нетленную фразу из "двенадцати стульев":Сам дурак!
|
Да --Дурак --так как закон нарушаешь . А тебе это непонятно .?
|
какой закон нарушаю?
какой ещё придуманный закон я нарушаю? извини,не успеваю уследить за законами ,издающимися неуважаемым мной херром. |
Закон " О голодоморе в Украине 1932 --1933 гг" принятый Верховной Радой 28 ноября 2006 года .
|
У Черкасах існує 3 російських школи.
|
А Shаprаn збрехала і втікла?
|
Люда! Те. що ВИ написали, Вони не прочитали.ВОНИ бачать все в кривому зеркалі. ім би поматюкатися . пообзивати .зайти на ВАШ сайт побачити .де ВИ живете, і на тому побудують своі домисли. Вони не були голодними .іх родина не вимерла з голоду...вони немають пам"яті.Бо при СРСР.щось ухватили на дурняк. щось приходило ім легко, а тепер треба працювати . думати.Закінчився час: БОГ ДАСТ ДЕНЬ, БОГ ДАСТ ПИЩУ.
|
"ЖИЗНЬ - ето такой театр. сцена которого на ЗЕМЛЕ, а зрительньій зал на НЕБЕСАХ."
|
ДЛя вивчення рос.мови украіномовним дітям досить і факультативу . для російсьомовних немає проблеми. Кому потрібно більше .є інші способи.
|
ДЛя вивчення рос.мови украіномовним дітям досить і факультативу . для російсьомовних немає проблеми. Кому потрібно більше .є інші способи.
|
Українці мої! То вкраїнці ми з вами — чи як?
* * *Чи в "моголах" і вмерти судила нам доля пихата? * * *Чи в могили й забрати судилось нам наш переляк, * * *Що розцвів нам у душах смиренністю "меншого брата"? * * *Українці мої! Як гірчать мені власні слова... * * *Знаю добре, що й вам вони теж — не солодкі гостинці. * * *Але мушу казати, бо серце, мов свічка, сплива, * * *Коли бачу, як люто себе зневажають вкраїнці. * * *Українці мої! Дай вам Боже і щастя, і сил. * * *Можна жити й хохлом, і не згіркне від того хлібина. * * *Тільки хто ж колись небо нахилить до ваших могил, * * *Як не зраджена вами, зневажена вами Вкраїна?.. |
Вони не були голодними .іх родина не вимерла з голоду...вони немаютьпам"яті.Бо при СРСР.щось ухватили на дурняк. щось приходило ім легко, атепер треба працювати . думати.Закінчився час: БОГ ДАСТ ДЕНЬ, БОГ ДАСТПИЩУ.............Чикагська украинка проснулась,шо вы несёте мадам.
|
От наприклад у місті Любомль Волинської області проживає досить багато поляків,але ж вони не вимагають польської школи!
|
Тоді вас люди називали псами,
Бо ви лизали німцям постоли, Кричали "хайль" охриплими басами І "Ще не вмерла…" голосно ревли. Де ви ішли — там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям, — Плювала кров'ю "ненька Україна" У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись "москалі". Тепер ви знов, позв'язувавши кості, Торгуєте і оптом, і вроздріб, Нових катів припрошуєте в гості На українське сало і на хліб. |
и ОКОНЧАНИЕ-------------Вы будете слоняться по чужбинам,
Пока вас чёрт совсем не заберёт. Но знайте — не погибла Украина И не умрёт! |
Снесем памятники Ленину, заговорим на украинском - и будет нам счастье :-D
|
<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #e7e7e7">От я наприклад не хочу ,щоб мій синвивчав Російську мову,і таких як я багато!Для чого?
|
Текущее время: 17:26. Часовой пояс GMT. |