![]() |
Агєєв
Ти, здається, для "розширення свідомості" щось покурюєш. Щоб мені з тобою спілкуватись на рівних, потрібно також покурити якоїсь "трави".... Дле я вже вийшов з цього віку ("кто нє бил молод... тот нє бил глуп)... Так що вибач... Захочеш написати щось "разумноє, доброє, вєчноє"... прошу дуже...Але *відповідати не обіцяю...:-D :-D :-D |
Шо ся стрясло п Андрею?кацапню я образив?ЗАСЛУГОВУЮТЬ.
__________________________________________________ ____ Федечко, а мы на хохлятню не обижаемся! Они вы и так Богом обижены! |
Они, вы...
|
на хохлятню не обижаемся! Они вы и так Богом обижены(Y) (Y) (Y) :-D
|
Поясню.. не вiдмiнили ВОВ а в день святкування обмежили урочисту церемонiю.. щоб не було пiдгрунтя для заворушень у мiстi.правда без биття пик необiйшлось ..зато квiти на холм слави були урочисто покладенi...панi як незнаете де пернуло то не нюхайте та ненаводiть смороду в нетi:-D :-D :-D ;-) *тема немае пiд собою нiякого пiдгрунтя
__________________________________________________ _______ Для "особо одаренных" * http://www.vsesmi.ru/news/4149122/6818283/ |
Вы считаете название темы провокацией? Извините, но название темы - это факт и я не сама его придумала! А вот то, что сделали львовские власти - явная провокация!
---------------------------------------------------------------------- Ще раз підтверджую... назву теми вважаю ПРОВОКАТИВНОЮ... оскільки це- рішення депутатського корпусу міської громади, яке відображає точку зору тієї самої громади... Цим рішенням не було порушено ЖОДНОГО Закону України... Чи, можливо, ви вважаєте, що місцеве самоврядування - це придумав Ющенко і його команда.. Міські ради різних міст приймають сотні ріноманітних рішеннь з різних питань. Тут часто можна почути, що ніби-то ЗУ хоче всім нав"язати свої ідеали... А в даному випадку - хто що кому нав"язує? Я щось не помічав, щоб під львівською мерією відбувались велелюдні мітинги проти цього рішення.... |
рішення депутатського корпусу міської громади
Сборища воров и взяточников, прикрывающихся нац.идеей.(N) |
Ще раз підтверджую... назву теми вважаю ПРОВОКАТИВНОЮ... оскільки це- рішення депутатського корпусу міської громади, яке відображає точку зору тієї самої громади... Цим рішенням не було порушено ЖОДНОГО Закону України...
__________________________________________________ _______ Да ну какой же Вы.......В чем провокация? Есть факт и мы его обсуждаем! КОНКРЕТНО И ПО СУТИ ОБЪЯСНИТЕ В ЧЕМ ВЫ ВИДИТЕ ПРОВОКАЦИЮ!!!!!! |
на хохлятню не обижаемся! Они вы и так Богом обижены
---------------------------------------------------------------------- Що... Худяков??? З одної "групи однодумців" витурили... то ти до такої ж іншої прибився....? По принципу... свиня завжди болото знайде... Давай-давай... дєрзай... |
Вообще-то это мой пост, Иван! Что Вы его Сергею приписали?! И сразу в бой не разобравшись!
|
Тема не провокативная, а вполне нормальная.
|
Андрюша... А ти за "доблєсную" службу" пішов на підвищення... став модератором... Оцінили.... помітили... "Так дєржать!!! таваріщь!!!!_____________________________Опять ошибочка, Иван, Андрей модератор группы с момента её основания.... Да и кого назначить модером, дело админа, а никак не Ваше.... Не так ли?;-)
|
Есть факт и мы его обсуждаем! КОНКРЕТНО И ПО СУТИ
-------------------------------------------------------------------- Якщо усе, що тут відбувається... називається "обсуждєнієм конкрєтно і по суті" , то я напевно, чогось не розумію.... А зрештою... що тут обсуждати? Прийняла міська рада рішення.. в межах своєї компетенції... демократично... ніхто проти нього не протестує... *Про що можна говорити? З таким же успіхом можна обговорювати ситуацію в Харкові з вирубкою парку... чи про переіменування вул.Мазепи у Києві... |
Агєєв
Ти, здається, для "розширення свідомості" щось покурюєш. Щоб мені з тобою спілкуватись на рівних, потрібно також покурити_________________________________ Ну, кто такая Таня Агеева - знаю.... А вот кто такой Агеев?:-( *Великий, может поясните?:-D :-D :-D |
Ваня говорить неочем , ну и вали отседа ...
|
Да и кого назначить модером, дело админа, а никак не Ваше.
---------------------------------------------------------------------- Та куда мені... ???;-) *В ТАКІ групи модерів призначають лише "таваріщі адміни"... хіба я заперечую....?:-D :-D :-D |
Иван, я писала так : КОНКРЕТНО И ПО СУТИ ОБЪЯСНИТЕ В ЧЕМ ВЫ ВИДИТЕ ПРОВОКАЦИЮ!!!!!! А Вы выделили как выгодно Вам, чтоб очередной раз не отвечать на конкретно заданный вопрос!
|
Ще раз підтверджую... назву теми вважаю ПРОВОКАТИВНОЮ... оскільки це- рішення депутатського корпусу міської громади, яке відображає точку зору тієї самої громади... Цим рішенням не було порушено ЖОДНОГО Закону України...__________________________________ Да Вы вольны считать как угодно , Иван.... И законы Украины нарушены не были... А то, что львовский горсовет - кучка моральных уродов, посягнувших на святое, так это личное дело горожан.... В конце-концов, выборы не за горами.... Глядишь, все на места и станет....
|
Ваня говорить неочем , ну и вали отседа ...
----------------------------------------------------------------- Слухай... "таваріщь олєнь"... роги - землю... і і глибоко дихай в дві дирочки... Голос будеш подавати, коли отримаєш команду.... |
Та куда мені... ???;-) *В ТАКІ групи модерів призначають лише "таваріщі адміни"... хіба я заперечую....?____________________Очень рад, что Вы со мной согласны, Иван... У вас есть предложения по модераторскому составу? Прошу Вас... Только в теме МОДЕРАТОРСКАЯ....
|
Текущее время: 14:40. Часовой пояс GMT. |