![]() |
ну , ачем плохи ю Бандеровці. и среди них были люди патриоты, стоит конечно отделить от нациских преступников , основную массу патриотов, скажем искупивших!!!!
|
Галичина це душа України! В 2004-му Галичина вже раз вирвала Україну з багнюки і як буде потрібно зробить це ще раз.
Боже, сколько пафоса, самолюбования и самовозвеличивания? Не много-ли на себя берёте?? С багнюки они вырвали?! Сами в ней находились, а в 2004 году и остальную часть Украины втянули. Теперь не знают, как вылезти. Зато расхваливать себя и своих керманычей продолжают. Тьфу, прости Господи!!! |
Сразу видно, что Саша кирсанов и понятия не имеет какие люди и как живут онив з/у.....а сколько не обоснованной злости.
|
Вячеслав Хайнацкий скажу так. Історія УПА та Бандерівців правдива, зараз в архівах КГБ та СБУ а також у свідченнях очевидців цих подій. І перш ніж не предвзято й не стереотипно говорити на цю темо, потрібно з цією історією ознайомитись, чи не так?
Останніми роками появляються книжки-монографії на цю тему. І вони зазвичай переповнені копіями документів цих подій і майже без коментарів. Чомусь сталось так що до УПА негативне ставлення на сході та півдні, де УПА не вела діяльності, а дуже навіть позетивне на Західній, де вона вела діяльність. Не потрібно бути генієм щоб зрозуміти, що такий стан речей є наслідком пропаганди совєтів!... І не потрібно бути генієм щоб зрозуміти, що патріотизм, націоналізм та любов до своєї землі, до свого народу, до своєї країни була і є кісткою в горлі шовіністам-імперіалістам. Ви хіба не чули про пакт Молотова Рібентропа та про спільний парад совєтів з фашистами в честь підписання цього договору? |
Валера вы глубоко ошибаетесь, я не нанционалист, скорее наоборот, у меня дед попал со своейженой под обстрел на западной украине после войны,их чуть не убили, но он был из тех , и 14 бандитов отправил туда ,(N)я о другом, что были и есть истинные патриоты, а не проходимцы купленные западом!!!!
|
валера гончарук бачу історія у вас асоціюється з совєцкою пропагандою.
Щож, совєти майстерно промивали мозги, та факти як кажуть річ вперта. Книжки про УПА вже доступні. Відкрийте, полистайле, перегляньте документи, свідчення... ...якщо звичайно Вашою цілью є вияснення правди. Та коли цілі інші то, як кажуть хочете бути обманутими бутьте |
Михайло , цей пакт ще вилизе україні боком, я звертаюся до вас не ділить країну навпіл, якщо ви патріот робить не на мінус
|
Lyudi! Skajite pojalusto, kogda imenno obrazovalas' Ukraina kak edinonarodnoe gosudarstvo i kak? A tak-je kto takie patrioti i za chto oni boryatsya..?
|
Так, там де війна, там вистачає проходимців та мародерів.
Ще за часів христових походів частина війська хрестоносців займалась тим, що грабувала передмісця міст, якими проходила армія. Грабували в західній та східній Європі а не на далекому сході. Та нікому не прийшло в голову говорити, що цілью хрестоносців було грабування Європейських міст! Так же само на фронті діяло багато стихійних груп, які перевбирались та під марку Бандерівців займались мародерством та грабуванням! |
Михайло Пєцкович. Ржу НЄМАГУ!!!! Це хто серце України? Польська Галичина? Кого вона вирвала з багнюки? Ви мені все більше Гебельса нагадуєте На руссом это звучит так: Чем чудовищенее ложь тем быстрее в нее поверят. Ви скажіть ще що ви просвітителі усіх темних східняків. Яке нафіг сердце України? якщо у цієї території навіть назва ГАЛИЧИНА а ніяк не Україна.
|
Мишко Цецкевич, а чому ти пишеш СОВЄЦЬКА коли є українське слово РАДЯНСЬКА?
До речі, Михайло, а чому ви не згадуєте СС Галичину? Хотілося б почути вашу домку про цих героїв. |
Вячеслав Хайнацкий не те мав наувазі! Гітлер обєднав україну, як не парадоксально це звучить. І я ДУЖЕ радий з цього приводу, що Україна тоді обєдналась. Вів мову про інше - про спільний парад, про тотожність фашизму та совєтів. І підводжу до того як смішно в цьому світлі виглядає коли совєти (їх послідовники!) тепер звинувачують УПА в фашизмі!.
УПА боролись проти ворогів України! проти Поляків (ще за кілька років до пакта, коли Західна Україна була під Польщею), проти Угорців, проти Ромун, Проти Німців. УПА неодноразово запрошувало партизан обєднатись в боротьбі за Незалежність України!. Є документальні свідчення про те, що ЧА та УПА, якщо це було можливо уникали бою між собою. |
Лариса, (F)
А кто Вам сказал, что я не знаю какие люди живут на З/У? Знаю, уж поверьте! У меня муж сестры из Тернопольской области. Прекрасный человек. Руки- золотые!! Его родные, тоже прекрасные люди. Что родители, что брат и сестра. Я не определяю людей по их национальности (это мне вообще по фиг) и месту проживания. Не люблю подобных высказываний и не важно откуда они раздаются. Я не считаю их проявлением патриотизма!!! И ещё - за одного такого, как мой зять, я-бы с удовольствием отдал 15 выходцев из юго-востока, таких Юля!! |
Пецкович, ржу нємагу!!! Це виглядая так як би Берег словновї кості запропонував цілій Африці приєднатися до них у боротьбі з колонізаторами. Так самісінько звучить ваша теза щодо пропозицій УПА до партизанів про обєднання. Ти хоч бреши та не забріхуйся. Ти локшину на вуха можеш таким же неосвідченим як і ти гуцулам вішати, але тільки не нам.
|
Михайло, Наталья, ответную нелюбовь вызываете именно вы. Вот такими вот темами уже своим названием унижающие других. Мой дед из-под Ровно, сын управляющего поместьем в Костопольском районе, СВ они увидели только в 1939 году. И это не помешало моему деду отвоевать с 41 по сентября 45-го в рядах Советской Армии, освободить Кёнигсберг, взять Берлин и потом ещё и повоевать на Маньчжурском фронте.
Михайло, не притягивайте "факты" за уши. Не надо приглашать в туристические места, где за деньги тебе и стол накроют и частушки под балалайку по-русски споют. Почему Вы не приглашаете посетить, например, Коломыю? Славный город, со своими традициями, культурой, мэр лично танцует под песню группы "Брати Гадюкіни" - "Девушка с Коломиї"... Вот только не знаю, долго ли там проживу, изъясняясь чисто по-русски? Наталья, мне не нужна Ваша любовь, мне нужно просто-напросто чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией. |
Владимир Гусак я Вам скажу чому "совєти". Щоб асоціювалось з фашистами.
Дві репліки: 1) Коли радянські війська вступили в Львів в 1939-му то їх зустрічали з хлібом та сіллю. 2) За місяць до закінчення другої світової війни (початок квітня 1945) у Львові масові арешти духовенства, інтелігенції (лікарі, вчителі, поети, письменники ...) та патріотично настроєних мешканців. Їх мордують в катівнях НКВД, вбивають та засилають на каторли і розсилають по тюрмах. Зауважте, ще навіть не закінчилась війна а старший брат почав проявляти свою любов до України та Українців! |
Владимир Гусак невже так важко написати прізвище без помилок? ;-)
|
Пецкович, ржу нємагу!!! Це виглядая так як би Берег словновї кості запропонував цілій Африці приєднатися до них у боротьбі з колонізаторами. Так самісінько звучить ваша теза щодо пропозицій УПА до партизанів про обєднання. Ти хоч бреши та не забріхуйся. Ти локшину на вуха можеш таким же неосвідченим як і ти гуцулам вішати, але тільки не нам.
--------------- А що Ви скажете, коли побачите документи? Зараз в Нас Незалежна Україна, та складається враження, що Вам це абсолютно не важливо ... І останнє, можна без образ? Я розумію що це свідчення вихованості, та все рівно не приємно ....;-) |
...чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией.
---------------- Шановний рускоязичний невідомо якої національності. Ваш агресивний шовінізм має чітке означення - фашизм! І в якій країні ви б не були, вас скрізь однаково "любитимуть" |
Пецкович, намагаюсь писати правильно. Ну мабуть краще порівнювати УПА з фашизмом. До речі, в 41 Львів фашистів теж зустрічав хлібом-сіллю, кричав хайль Гітлер а потім плакав коли вашого Бандеру за те що він погано зробив мінует Гітлеру кинули в каземат.
До вашого відома, з духовенством радянська влада боролася по всій країні не тільки у вас на заході. |
| Текущее время: 12:33. Часовой пояс GMT. |