Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !?? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12085)

Хуан Миг 07.10.2009 09:48

ну , ачем плохи ю Бандеровці. и среди них были люди патриоты, стоит конечно отделить от нациских преступников , основную массу патриотов, скажем искупивших!!!!

А Что Я Тут Делаю 07.10.2009 09:58

Галичина це душа України! В 2004-му Галичина вже раз вирвала Україну з багнюки і як буде потрібно зробить це ще раз.
Боже, сколько пафоса, самолюбования и самовозвеличивания? Не много-ли на себя берёте?? С багнюки они вырвали?! Сами в ней находились, а в 2004 году и остальную часть Украины втянули. Теперь не знают, как вылезти. Зато расхваливать себя и своих керманычей продолжают. Тьфу, прости Господи!!!

Playgirl 07.10.2009 10:02

Сразу видно, что Саша кирсанов и понятия не имеет какие люди и как живут онив з/у.....а сколько не обоснованной злости.

Котик 07.10.2009 10:08

Вячеслав Хайнацкий скажу так. Історія УПА та Бандерівців правдива, зараз в архівах КГБ та СБУ а також у свідченнях очевидців цих подій. І перш ніж не предвзято й не стереотипно говорити на цю темо, потрібно з цією історією ознайомитись, чи не так?
Останніми роками появляються книжки-монографії на цю тему. І вони зазвичай переповнені копіями документів цих подій і майже без коментарів.
Чомусь сталось так що до УПА негативне ставлення на сході та півдні, де УПА не вела діяльності, а дуже навіть позетивне на Західній, де вона вела діяльність.
Не потрібно бути генієм щоб зрозуміти, що такий стан речей є наслідком пропаганди совєтів!...
І не потрібно бути генієм щоб зрозуміти, що патріотизм, націоналізм та любов до своєї землі, до свого народу, до своєї країни була і є кісткою в горлі шовіністам-імперіалістам.
Ви хіба не чули про пакт Молотова Рібентропа та про спільний парад совєтів з фашистами в честь підписання цього договору?

Хуан Миг 07.10.2009 10:13

Валера вы глубоко ошибаетесь, я не нанционалист, скорее наоборот, у меня дед попал со своейженой под обстрел на западной украине после войны,их чуть не убили, но он был из тех , и 14 бандитов отправил туда ,(N)я о другом, что были и есть истинные патриоты, а не проходимцы купленные западом!!!!

Котик 07.10.2009 10:15

валера гончарук бачу історія у вас асоціюється з совєцкою пропагандою.
Щож, совєти майстерно промивали мозги, та факти як кажуть річ вперта. Книжки про УПА вже доступні. Відкрийте, полистайле, перегляньте документи, свідчення...
...якщо звичайно Вашою цілью є вияснення правди. Та коли цілі інші то, як кажуть хочете бути обманутими бутьте

Хуан Миг 07.10.2009 10:21

Михайло , цей пакт ще вилизе україні боком, я звертаюся до вас не ділить країну навпіл, якщо ви патріот робить не на мінус

Артист 07.10.2009 10:22

Lyudi! Skajite pojalusto, kogda imenno obrazovalas' Ukraina kak edinonarodnoe gosudarstvo i kak? A tak-je kto takie patrioti i za chto oni boryatsya..?

Котик 07.10.2009 10:23

Так, там де війна, там вистачає проходимців та мародерів.
Ще за часів христових походів частина війська хрестоносців займалась тим, що грабувала передмісця міст, якими проходила армія. Грабували в західній та східній Європі а не на далекому сході. Та нікому не прийшло в голову говорити, що цілью хрестоносців було грабування Європейських міст!
Так же само на фронті діяло багато стихійних груп, які перевбирались та під марку Бандерівців займались мародерством та грабуванням!

Адольф Гитлер 07.10.2009 10:27

Михайло Пєцкович. Ржу НЄМАГУ!!!! Це хто серце України? Польська Галичина? Кого вона вирвала з багнюки? Ви мені все більше Гебельса нагадуєте На руссом это звучит так: Чем чудовищенее ложь тем быстрее в нее поверят. Ви скажіть ще що ви просвітителі усіх темних східняків. Яке нафіг сердце України? якщо у цієї території навіть назва ГАЛИЧИНА а ніяк не Україна.

Адольф Гитлер 07.10.2009 10:32

Мишко Цецкевич, а чому ти пишеш СОВЄЦЬКА коли є українське слово РАДЯНСЬКА?
До речі, Михайло, а чому ви не згадуєте СС Галичину? Хотілося б почути вашу домку про цих героїв.

Котик 07.10.2009 10:35

Вячеслав Хайнацкий не те мав наувазі! Гітлер обєднав україну, як не парадоксально це звучить. І я ДУЖЕ радий з цього приводу, що Україна тоді обєдналась. Вів мову про інше - про спільний парад, про тотожність фашизму та совєтів. І підводжу до того як смішно в цьому світлі виглядає коли совєти (їх послідовники!) тепер звинувачують УПА в фашизмі!.
УПА боролись проти ворогів України! проти Поляків (ще за кілька років до пакта, коли Західна Україна була під Польщею), проти Угорців, проти Ромун, Проти Німців. УПА неодноразово запрошувало партизан обєднатись в боротьбі за Незалежність України!. Є документальні свідчення про те, що ЧА та УПА, якщо це було можливо уникали бою між собою.

А Что Я Тут Делаю 07.10.2009 10:37

Лариса, (F)
А кто Вам сказал, что я не знаю какие люди живут на З/У? Знаю, уж поверьте! У меня муж сестры из Тернопольской области. Прекрасный человек. Руки- золотые!! Его родные, тоже прекрасные люди. Что родители, что брат и сестра. Я не определяю людей по их национальности (это мне вообще по фиг) и месту проживания.
Не люблю подобных высказываний и не важно откуда они раздаются. Я не считаю их проявлением патриотизма!!! И ещё - за одного такого, как мой зять, я-бы с удовольствием отдал 15 выходцев из юго-востока, таких Юля!!

Адольф Гитлер 07.10.2009 10:42

Пецкович, ржу нємагу!!! Це виглядая так як би Берег словновї кості запропонував цілій Африці приєднатися до них у боротьбі з колонізаторами. Так самісінько звучить ваша теза щодо пропозицій УПА до партизанів про обєднання. Ти хоч бреши та не забріхуйся. Ти локшину на вуха можеш таким же неосвідченим як і ти гуцулам вішати, але тільки не нам.

Айсберг 07.10.2009 10:45

Михайло, Наталья, ответную нелюбовь вызываете именно вы. Вот такими вот темами уже своим названием унижающие других. Мой дед из-под Ровно, сын управляющего поместьем в Костопольском районе, СВ они увидели только в 1939 году. И это не помешало моему деду отвоевать с 41 по сентября 45-го в рядах Советской Армии, освободить Кёнигсберг, взять Берлин и потом ещё и повоевать на Маньчжурском фронте.
Михайло, не притягивайте "факты" за уши. Не надо приглашать в туристические места, где за деньги тебе и стол накроют и частушки под балалайку по-русски споют.
Почему Вы не приглашаете посетить, например, Коломыю? Славный город, со своими традициями, культурой, мэр лично танцует под песню группы "Брати Гадюкіни" - "Девушка с Коломиї"... Вот только не знаю, долго ли там проживу, изъясняясь чисто по-русски?
Наталья, мне не нужна Ваша любовь, мне нужно просто-напросто чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией.

Котик 07.10.2009 10:48

Владимир Гусак я Вам скажу чому "совєти". Щоб асоціювалось з фашистами.
Дві репліки:
1) Коли радянські війська вступили в Львів в 1939-му то їх зустрічали з хлібом та сіллю.
2) За місяць до закінчення другої світової війни (початок квітня 1945) у Львові масові арешти духовенства, інтелігенції (лікарі, вчителі, поети, письменники ...) та патріотично настроєних мешканців. Їх мордують в катівнях НКВД, вбивають та засилають на каторли і розсилають по тюрмах.
Зауважте, ще навіть не закінчилась війна а старший брат почав проявляти свою любов до України та Українців!

Котик 07.10.2009 10:50

Владимир Гусак невже так важко написати прізвище без помилок? ;-)

Котик 07.10.2009 10:54

Пецкович, ржу нємагу!!! Це виглядая так як би Берег словновї кості запропонував цілій Африці приєднатися до них у боротьбі з колонізаторами. Так самісінько звучить ваша теза щодо пропозицій УПА до партизанів про обєднання. Ти хоч бреши та не забріхуйся. Ти локшину на вуха можеш таким же неосвідченим як і ти гуцулам вішати, але тільки не нам.
---------------
А що Ви скажете, коли побачите документи?
Зараз в Нас Незалежна Україна, та складається враження, що Вам це абсолютно не важливо ...
І останнє, можна без образ? Я розумію що це свідчення вихованості, та все рівно не приємно ....;-)

Котик 07.10.2009 11:00

...чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией.
----------------
Шановний рускоязичний невідомо якої національності. Ваш агресивний шовінізм має чітке означення - фашизм!
І в якій країні ви б не були, вас скрізь однаково "любитимуть"

Адольф Гитлер 07.10.2009 11:06

Пецкович, намагаюсь писати правильно. Ну мабуть краще порівнювати УПА з фашизмом. До речі, в 41 Львів фашистів теж зустрічав хлібом-сіллю, кричав хайль Гітлер а потім плакав коли вашого Бандеру за те що він погано зробив мінует Гітлеру кинули в каземат.
До вашого відома, з духовенством радянська влада боролася по всій країні не тільки у вас на заході.

Текущее время: 12:33. Часовой пояс GMT.