Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Победа ВО"Свобода" в трёх областях на западе Украины - выбор отчаяния,последнее ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13663)

E-Name 04.11.2010 11:05

Потому Вы и являетесь приверженцами тех "своих" преступников, которых осуждает весь цивилизованный мир.
Віталію, ви , всі ті хто вважає УПА "прєступникамі" хоч домовтесь як разом співати;-) :-D
Не далі як вчора один мудрагель доказував, що боротьба УПА в післявоєнний період щедро фінансувалась закордонними спецслужбами. Очевидно , *що це не були спецслужби країн Варшавського договору, а якраз того самого цивілізованого світу. *Оскільки в цивілізованому світі співпраця(фінансування) є злочином, то хтось там за це мав відповісти;-)
А тепер просимо список осуджених чи хоча би звільнених з роботи *в студію, брате!

E-Name 04.11.2010 11:17

Андрію, я ж вам писав колись: в інтернеті усі грамотні - самі усе що треба знайдуть!
Крім того , скопіювавши інфо з якогось сайту і не вказавши посилання на власника авторських прав на текст ви грубо порушили закон: так що готуйтесь до великого штрафу або сухарі сушіть!;-)
А ще я дуже задоволений, що приведена вами настільки схвилювала вас , як українця, що ви створили ініціативний комітет для збору підписів під документом, що осуджує геноцид українців під час загальновідомої операції"Вісла" і вимагає визнанням Юзефа Пілсудського - катом українського народу, демонтаж по усій Польщі його памятників, заборону героїзації цієї особи в підручниках з історії Польщі.;-) :-D

E-Name 04.11.2010 11:41

... А в ответ тишина - он ещё не вернулся из боя:-( *чи збору підписів:-D

Аркан 04.11.2010 11:44

Анна Алиговна-я не врал и не вру никогда. А насчет того-что кто-то за коммуниста во Львове проголосовал-так может быть конечно же. Я ведь о тенденции определенной писал-я не писал о том-что нет единичных случаев такого голосования. Есть конечно. И это тоже нормально. Пусть люди голосуют как хотят, где бы они не жили, это же так и должно быть. Да и во врмя этих выборо местных-многие на порядочность кандидатов ориентировались-а не на то-от какой этот кандидат партии. Как-то легко вы бросаетесь вот этим-ложь. Ну да это ваше конечно дело.

Decadence 04.11.2010 11:50

Анна Алиговна-я не врал и не вру никогда.

Аркан 04.11.2010 12:11

Анна-мне незачем врать. О вранье-интересно Д.Дефо писал в своем выдающимся романе. Я не понимаю-зачем врать.Вот и говорю правду. По крайней мере-лжи от меня в сети-небыло никогда.Но это не значит-что я не могу ошибатся. Но это дело другое.Желаю вам удачи во всем хорошем.

E-Name 04.11.2010 12:16

Я теж , Аню вас розчарую:-( *Якби вмів брехати, то стовідсотково не сидів би зараз тут коло компа.

Camilla 04.11.2010 12:20

я щас заплачу

E-Name 04.11.2010 12:22

не треба:-D *зїжте солоденького(^)

Camilla 04.11.2010 12:25

Дякую :-D честные здесь собрались! Вы шо в дневниках никогда оценки не исправляли? А в универе не прогуливали?

Аркан 04.11.2010 12:31

Было по мелочам-но сейчас и этого (кроме жены-иногда)-нет. Да и насчет жены-надо прекращать-конечно же.

E-Name 04.11.2010 13:12

Віро, оцінки не справляв точно:-D , а пари прогулював... але ж не розповідав потім викладачеві, що був на парі, але сидів під столом:-D

Camilla 04.11.2010 13:14

все равно, если прогуливал, это тоже вранье :-P

Decadence 04.11.2010 13:17

Так,Владимир,давайте,помогите разобраться по программе Свободы дальше.....

Антидепрессант 04.11.2010 17:26

действия обожаемой Ющенко ОУН-УПА четко классифицируются как геноцид и этнические чистки.
....................................... всего от рук украинских националистов в 1939-1945 годах погибло более 500 тыс. человек, при этом только в Волынской резне, геноциде поляков, - 180 тыс. чел.

* Быть мастером голословных обвинений не лучшая позиция для столь уважаемого и взрослого человека. Откуда такие сведения? Думаю очередная российская пропаганда. Не убеждает уже. Может хватит демагогии?(H)

Mafia 04.11.2010 17:27

Феномен «Свободи» зовсім не феноменальний -
вона зібрала на цих виборах рекордний для себе врожай голосів, показавши усім фірмовий тризуб з пальців у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. На Львівщині, звичайно, «свободівцям» підсобила дискваліфікація «Батьківщини». Але навіть це не применшує «свободівської» хватки. «По суті, «Свобода» виявилася єдиною політичною силою на правому фланзі з виразною позицією, з публічним і «не німим» лідером, з нерозірваною, нерозхлябаною і нерозмитою партійною структурою», – каже політолог Вадим Карасьов. Активна і навіть агресивна реакція «свободівців» на антиукраїнські випади влади вигідно виділяла їх на фоні розхристаної і недостатньо жорсткої позиції «старожилів» від опозиції. Там, де старі опозиціонери бездумно втрачали бали, «Свобода» їх набирала. Голоси за «свободівців» стали подвійним протестом небайдужих виборців – проти «бульдозерного» наступу влади на «українське» і проти паралічної безпорадності деморалізованих націонал-демократів. Багато тих, хто підтримав на місцевих виборах «Свободу», проголосували за неї не тому, що є прихильниками націоналістичних поглядів. А через те, що розчарувалися в опозиційних партіях зі старої «обойми» і шукають альтернативу – політичну силу, яка, на їх погляд, активніша і радикальніша.

Азиат 04.11.2010 17:29

Любасик а своими словами могем? на кой мне пустышку читать? взяла бы ссылку кинула бы, кто захотел бы тот бы прочел. здесь форум, а не политинформационный зал, я так понял ты раньше парторгом была?

Mafia 04.11.2010 17:32

Володя, а по темі що можете сказати). А читати Ви вмієте, чого придурюєтесь) (v)

Кребс 04.11.2010 17:33

Быть мастером голословных обвинений не лучшая позиция для столь уважаемого и взрослого человека. Откуда такие сведения? Думаю очередная российская пропаганда. Не убеждает уже. Может хватит демагогии?(H)
Сегодня 20:26

Хуан Миг 04.11.2010 17:34

Может хватит демагогии?________________________Действительно, Моргун... Может ХВАТИТ?

E-Name 04.11.2010 17:34

Адміне Сергію, а що модератори в цій групі наділені особливим правом ображати учасників?:-O :-O :-O

E-Name 04.11.2010 17:37

а ось і фальсифікації : було ... от верблюда ... такого як ти

E-Name 04.11.2010 17:40

ДДубль два:
Адміне Сергію, а що модератори в цій групі наділені особливим правом ображати учасників?

Кребс 04.11.2010 17:41

Сегодня 20:37

E-Name 04.11.2010 17:42

Тарасенко! Ти не мужчина - ти маленько чмо! Я говорив тобі це в інших групах і скажу тут!

Хуан Миг 04.11.2010 17:43

Адміне Сергію, а що модератори в цій групі наділені особливим правом ображати учасників?______________Володя, не увидел где... Подсажите пжлст...

E-Name 04.11.2010 17:45

Быть мастером голословных обвинений не лучшая позиция для столь уважаемого и взрослого человека. Откуда такие сведения? Думаю очередная российская пропаганда. Не убеждает уже. Может хватит демагогии?(H)
Сегодня 20:26

Антидепрессант 04.11.2010 17:45

Действительно, Моргун... Может ХВАТИТ?

*А пример можно, господин модератор? Или так просто играетесь?(H)

Хуан Миг 04.11.2010 17:46

Сегодня 20:37
А краще - од віслюка, що під тобою......:-D :-D :-D___________Тарасенко! Ти не мужчина - ти маленько чмо! Я говорив тобі це в інших групах і скажу тут!____________________Мужчины! И не стыдно? Хватит какшками плеваться...

Франкфурт 04.11.2010 17:51

вот я думаю....ну чего мне напрягаться, что где то далеко, в трёх неизвестных мне и ненужных мне областях выбрали нацизм??? вот нафига оно мне??? мне от этого ни холодно, ни жарко, ни денег, ни друзей..пускай они хоть самого сатану аццкого выберут-покую

Хуан Миг 04.11.2010 17:54

Действительно, Моргун... Может ХВАТИТ?
*А пример можно, господин модератор? Или так просто играетесь?______________________Почему играюсь, Владимир? Вы тему обсуждаете, или Тарасенко? Если тему - так будьте любезны...

E-Name 04.11.2010 18:31

Мужчины! И не стыдно?
Сергію, наявність вусів не робить з особи чоловічої статі мужчину! В моєму розумінні, мужчина - це в першу чергу, чоловік який може відподати за свої слова і за помилки теж.
А написати спочатку одне, а потім коли я на це звернув увагу , виправити на інше... Це ж боягуство... І чи має така людина хоч найменше моральне право визначати чи були героями чи то вояки УПА, чи то воїни Червоної Армії, чи будь хто інший?

Кребс 04.11.2010 18:37

Чё распереживались, несчастные......... Правда про убивц не понравилась небось......... *Так ведь кто кому повинен..........

E-Name 04.11.2010 18:38

Тарасенко! Ти не мужчина - ти маленько чмо! Я говорив тобі це в інших групах і скажу тут!
Навіщо пост підправив?;-)

Кребс 04.11.2010 18:42

Вы знаете......... да нифига Вы не знаете, Вас всё пофиг, Вам здесь не тут, и вааще..........какого лешего...........
Кстати, оно Вам надо............. *Мне так и подавно.. *А ослика мучить не надо, нехорошо это.........

E-Name 04.11.2010 18:45

Навіщо пост підправив?;-)

Хуан Миг 04.11.2010 19:00

Навіщо пост підправив?________________какой пост, Володя?

E-Name 04.11.2010 19:09

пост Тарасенка від Сегодня 20:33 початково виглядав так як у моєму пості від 20:45
а змінився він зразу після мого повідомлення від 20:34

Блик 06.11.2010 13:03

оценка успеха «Свободы» из уст первого зама главы Партии регионов Владимира Рыбака:
-Националисты, в хорошем смысле слова, - это нормально. Ониотстаиваютинтересы государства. Лишь бы это не граничило снационал-фашизмом. Вотза этим нужно следить!
В этом высказывании, по сути, изложен весь план эксплуатации Банковой ультра-правой «Свободы» в ближайшем будущем.

Rolex 06.11.2010 14:14

"Свобода" собрала много голосов и в центре Украины, а если бы голоса считались честно, то успех "Свободы" был бы ещё большим. Молодец Янукович, так держать . Ещё год такого правления и вся страна станет единой и патриотичной!(Y) (fr)

Текущее время: 04:02. Часовой пояс GMT.