![]() |
Де зараз ви,кати мого народу,
де сила ваша,велич ваша де? На тихі зорі і на ясні води Вже злоба ваша чорна не впаде. Народ росте,і множиться,і діє Без ваших нагаїв і палаша. Під сонцем вічності древніє й молодіє Його жорстока й лагідна душа. Народ мій є, народ мій завжди буде, Ніщо не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні й приблуди, і орди завойовників-заброд Ви,байстрюки катів осатанілих, не забувайте, виродки, ніде: - Народ мій є!В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде |
Хлопці у вояк одна ізвіліна і та від фуражки,вибачте його.Наш народ всьоодно кращій і хлопці гарні,а дівчата...
|
А за какие грехи мне стыдиться? Я не кричал никому СЛАВА!
Не давал определений от своего имени, без исторических сведений. так за что меня здесь обзывают? Считаю, что не зеслуженно??? |
Людмила, дякую за вірші! (Y)
Та на нього та йому подібних ображатися гріх, хворі люди... на усю голову. |
Овва! Не спиться чогось товаришу полковнику... :-D
|
Щось ви дуже культурний стали!А історичні факти,такі бо й нажаль і раніше були такі нелюди як і ви!От і писали що заманется!
|
совість мучить...
|
Коли совість мучить і не можна заснути треба добряче накатити горілочки... і не заїдати.
|
А вот вам всем троим , скажу: совесть меня не мучает, а за вас стыдно. Поменяется курс политики в вашем "назависимом" нгосударстве, и станете вы РЕНИГАТАМИ и станите вы искать для себя оправдания. Наверное и найдете, но по ночам будете кричать...
|
та йому ше горілочки то завернеться, там печінкова енцефалопатія, він на дієті бідній білками та вуглеводами, через то таке несе... біда з чоловіком, не судіть його...(md) (md) (md)
|
ОУН-УПА державне визнання!
|
Звичайно, ви навіть спати не можете, чекаєте що в Україні до влади манкрути прийдуть і знову станететипу "старшим братом". Але, боюся, кричати по ночам будете ви, від безнадії... ;-)
|
Вот давал же зарок, не заходить на такие сайты, как ваш. Но пригласили, думал хоть чтото изменилось, ан нет. Какие вы были, такие и остались. Если кому интересно, заходи в личку. Приглашаю...
|
Хто запросив? З вашими поглядами на нашу державу і народ (бидло, бандерлогі та т.д.) категорично не можна заходити на сайти де в назві присутнє слово "Україна". От де "Малороссия" чи "Хахляндия" - туди можна.
|
Текущее время: 09:29. Часовой пояс GMT. |