![]() |
виктор банников.
я не понял вас! за всё что я говорю--я отвечаю! |
банникову.
по поводу позиционирования ответ был дан Винецкой. |
Насчет пиндросии
это вы четко заметили, хотя и поняли, что бональная опечатка, но если я возьмусь редактировать ваши посты, то постыдитесь. Хотя и мне за этот ляп стыдно. |
ПІНДРОСІЯ Гарно сказано!
|
Андрей, Вы наверное хотели у меня спросить: кто ответит за Ваши слова? Если думаете что я, так и нет. Каждый баран висит за свою ногу. Так давайте отвечать за сказанное... Тем более что говорили не только в личку. Быть может это Вас хоть как то организует и призовет к порядку.
|
Нічого я не зрозумів. :-( Кого чи що ви мали на увазі? Вживаєте якісь дивні слова, я, наприклад, такого не чув. Подивився у російській електронний словник, такого слова там немає.
Хочете мене виправляти? Та будь ласка! Хай мені буде соромно. :-$ |
Саша Переходько. А ты только в 00 06 понял о чем реч? Так я там уже признавался и извинялся. А для быдла, повтарюсь: допустил ошибку, считаю не грамматическую, а техническую.На клаве буковки рядом, а у меня руки трясутся. Если хочется посимаковать, развивай тему.
|
Олег Черняхович. Каким словом ты смущщен?
|
Товаріщь старший лєйтєнант! Ви допустілі грубєйшую ошибку! І ваши дрожащіє рукі нє оправданіє! Піть нада мєньше. За етот прокол ви будєтє наказани согласно Устава! Кругом! Шагом марш!
|
Бидло хоче знати, що то за слово - "Пінд...осія"?
|
банніков ви знову зробили помилку:не"для бидла повторяюсь",а БИДЛО повторяєтся!
|
Олег Черняхович. Сынок, я полковник. И все вопросы, прошу отправлять по уставу.
|
Олег це напевно щось з особистої біографії баннікова!
|
Це у вас ви можливо полковник,а у нас ніхто!Армія ж не Українська!
|
та нє, то таваріщ єфрейтор свою родіну так називає... то виходить тоді шо він піндросіянин, чи піндрос???(md)
|
Буває часом сліпну від краси.Спинюсь,не тямлю.Що воно за диво-оці степи,ці гори,ці ліси,усе так гарно,чисто,незрадливо.Усе як є-дорога,явори.Усе моє,все зветься УКРАЇНА.Така краса висока і нетлінна.Що хоч спинись і з Богом говори.(S)
|
Саша, в который раз привожу определение БЫДЛО, специально для Вас. БЫДЛО- польское название украинских крестьян с З.У.. Если Вы до сих пор не знали этого, то довожу до вашего сведения: *что это определение, относится ТОЛЬКО К ВАМ.
|
Тоді розумію чому руки трясуться.. ;-) Настаящій палковнік!
Але догану від генерала отримаєте! То поясніть за те чудне слово... що воно таке? |
бидло то твого тата діти....|-)
|
Олегу. Читать мой пост от 00 36 это касается и Вас. Быдло везде - быдло. Не мною сказано. Попробуйтпе опровергнуть???
И НЕ НАДО ПРОБОВАТЬ ГОВОРИТЬ " САМ ДУРАК" НЕ ПОВЕРЮ. |
бидло то твого тата діти.... з древньогрецької...|-) |-) |-)
|
Віктор, якщо ви думаєте, що можете ставити себе на рівень польського пана, то помиляєтеся.
А у відповідь вам нічого не скажу, бо маю шляхетне виховання, якому вас на жаль батьки не навчили. Спілкуєтеся ви на рівні солдатської стройбатівської курилки. |
Олег, ну ладно, клищ - тупой, не понял смысла. Так он и не хотел понять. Но ведь ты стараешся на интеллектуала, так к чему лишние вопросы? Для устойчивости среди своих? Заметь, не сказал банлдерлогов... Да? молодец? Оценишь, если поймешь!!!
|
Банников ты позор России !!!
|
Заметь, не сказал банлдерлогов..
Ще одне незнайоме слово. :-( Та ви так не хвилюйтеся, товаришу полковник... Все буде гаразд! :-D |
Анатолій, він вважає, що герой, с шашкою та на білому коні... як польський пан скаче рубати хлопське бидло...
|
банніков(з маленької букви пишу навмисно)повірте що для вас я можу знайти досить багато "хороших" слів але майже всі на цьму форумі і так розуміють що ви з себе представляєте.А бидлом в наш час на західній Україні зокрема у Рівному називають невихованих людей,думаю Олег це підтвердить.Так що виходить що це саме про вас!
|
Олег, писал до Вас, считая умнее. А Вы такое же быдло - быдляяяяячее. Так еще и с притензиями. Только притензии, узко направленные. Ну Бог Вам .....
|
Да, Виктор, Вы в натуре , отличились.. дискредитировали высокое звание.. как бы не лишили , даром, что в запасе..
|
Перепрошую!Це може підтвердити Микола Кліщ,адже він здаєтся також з Рівного!
|
Віктор, ви якісь геть неадекватний. Весь час тикали мені та бидлячили, а коли остаточно визнали за мною статус бидла у кубі - то стали викати. Якось дивно, як на мене.
А Сашко правий, хоч я і не з Зах.України, але так називають ну дуже невихованих людей. |
Послушайте Саша, пишу с большой буквы, так, как воспитан.
А насчет определения БЫДЛО, не ко мне притензии.Читайте историю Украины. А что так зацепило, и только вас двоих, то наверное так оно и есть. С сим позвольте откланяться. Между прочим в "употреблении". Меня обвиняли незаслуженно. Уже давненько не употреблямс.... Чего и вам желаю. С уважением В. Банников. |
і вам не хворіти таваріщ єфрейтор|-) |-) |-) |-) |-) |-)
|
ганьбите імя славного українського воротаря....
|
<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #e7e7e7">Заспокойтеся!Не хвилюйтесь!Ви хвилюєтесь і все плутаєте,адже в вживанні не я вас обвинувачував(та напевно це щира правда)Алише нас у двох,томущо настутлише троє!Зрозуміла думаю невихована людина(бидло)
|
єфрейтор СРУЛЬ
|
Цікавий типаж. Вів себе як останнє хамло, а пішов нібито як людина, навіть розшаркався... Шкода його... армія дає про себе взнаки. :-( Але нехай йде з Богом, може проспиться соромно буде, що з людьми сварився...
|
Я недумаю,що стане йому соромно!
|
таким небуває соромно... там контузія конкретна.... і ше якась енцефалопатія печінкова....(sr)
|
БАНДЕРА НАШ ГЕРОЙ !!!
|
Текущее время: 14:34. Часовой пояс GMT. |