![]() |
Voi insa, am impresia ca aveti alergie de la auzul limbii romane...
Юра опять всех под одну гребёнку...:-( :-( :-( :-( А про Бельцы так тут уже ничего не сделаешь, история: русских и евреев в советское время там было подавляющее большинство, также например как гагаузов в Комрате и ничего с этим не поделаешь!!! |
Не важно где, в каком городе, на каком языке разговаривают, кстати у нас очень много украинских деревень.
Iar in Canada limbile de stat sint engleza si franceza. Не говоря о США, где живут столько народов. Nu trebuie sa ne certam din motivul limbii vorbite. Ребята давайте жить ДРУЖНО. |
A. putilin .
Uspokoisea nakonet .Ea obchealasi s toboi vne gruppi , Ea s toboi voobche NE HOCHIU obcheatsea , ea je tebe skazala -mnogo chesti .... I otstani! |
Серёга (DJ Толстый)(Y) + Iury Ciobanu(Y) = ДРУЖБА
|
ea daje za to chtobi ruusskii stal *vtorim , No mnogie ponimaiut chto eto oznacheaet - budu govoriti na tom iazike , kot znaiu , a znaiu TOLIKO russkii
Eto ne Tak Ocheni mnogie ne znaiut gos. iazik MNOGIE |
|
ЕСЛИ ВДРУГ КОГО НИБУДЬ ОБИДЕЛ, ПРОШУ МЕНЯ ИЗВИНИТЬ.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
Алла З. Во первых,Ф.И.О.-пишутся с большой Буквы. Во вторых,вы сами первыми мне написали. В третьих,я вас оттого и заблокировал что 3 дня пытался понять вас,но вы... я вам в личку написал что и как. Вам если нечем аргументировать ваши слова и подкрепить их фактами,то вам тут делать нечего. Я вам доводы,а вы в ответ-ЗЛОБА с моей стороны. P.S. С каких пор вы перешли на ТЫ со мной? Вы со мной коров НЕ пасли.
|
Dmitrii, eu am lucrat in vinzari destui ani... daca trebuia, vorbeam cu clientul si in engleza si in franceza! dar cind sunt eu client, as prefera sa mi se raspunda in limba in care m-am adresat, in limba de stat la urma urmelor!
|
prin faptul ca mi se raspunde in alta limba, din start se manifesta lipsa de respect. Eu nu sunt obligat sa cunosc limbi straine ca sa comand o pizza de ex.
|
Dmitrii, nu e atit de complicata, e ceva elementar. E vorba de lipsa de bun simt si ignoranta sau dispretul unora pu limba acestei tari
|
Юрий, ты либо ксенофоб либо просто эгоист!! не командуй тут! в этой стране будем разговаривать на тех языках на которых хотим! и никто нам не вправе запретить!
А то что ты сейчас говоришь, то это совсем не показатель уважения к стране, а наоборот! -показатель, как я уже выразился, либо ксенофобии либо эгоизма. не мути воду.. не провоцируй никакого на агрессию, обосновывая это патриотизмом. это лжепатриотизм!! |
Andrei, raspund aici pentru a lasa tema cu filmele in pace :-DDeci, explic in privinta libertatilor fundamentale ale oamenilor: macar ca nu traiesc in lux si macar ca am avut o copilarie foarte grea si plina de lipsuri, eu niciodata nu mi-as dori revenirea tarii mele sub dominatia unei tari straine, eu nu m-as simti implinit daca nu as avea voie sa spun ce gindesc, sa calatoresc unde doresc! Inafara de aceasta, unii bastinasi au unele sentimente pe care minoritatile cu greu le-ar putea intelege. Limba noastra a fost mutilata, grafia schimbata, iesirea la mare si Cernautiul daruite... Toate aceste masuri au fost luate cu scopuri concrete si toate au lovit in cultura si identitatea natiunii noastre
|
Anatolii, care agresie? Tziba
|
Юрий, унде агресия? ты ее еще не видел! ;-)
|
ты когда говоришь что мы здесь не должны жить, ты чем думаешь?
|
Anatolii, imbunatateste-ti cunostintele limbii de stat. Nu scrie prostii! Arata-mi te rog asa cuvinte! Daca continui sa aberezi, nu-mi mai adresa posturi, nu-ti voi raspunde
|
Iury Ciobanu RESPECT
|
...Patria Dvs e departe si SUNTETI DISPERATI. узнаешь?
|
Anatolii, tu de ce nationalitate esti? (nu incurca cu cetatenia)
|
Текущее время: 03:55. Часовой пояс GMT. |