Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Галичане думают об украинцах так, как высказался когда-то Владимир Винниченко: ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13661)

Amelia 05.12.2010 23:38

Гуляев, раз!

Xeritus 05.12.2010 23:38

Гуляев, еще раз самовольно изменишь тему вырвав слова из контекста, уйдешь на фиг в ЧС! Понял?............................ТЕМА СООТВЕТСТВУЕТ НАЗВАНИЮ СТАТЬИ . ШАК ПРОХОДИ МИМО

Шуйский 05.12.2010 23:39

ПОЛИЩУК ТАК КЕМ ТВОЯ БАБУШКА БЫЛА ? *Спочатку про свою розкажи.

Абдурахманов 05.12.2010 23:40

Ігор Поліщук
Так и здесь про ПРЕТЕНЗИИ ничего не сказано. *Вже сказано;-)
Сегодня 02:35

Господа, хоче немедленно высказать свою благодарность херру Полищуку, за чуткое и трепетное отношение к просьбам участников. Название темы изменил, отчитался сразу и по полной - оце хлопець, оце какзак.:-D (Y)

Xeritus 05.12.2010 23:41

ПОЛИЩУК НО ТЫ Ж ТУТ ТЕМУ ЗАВЕЛ ОБ ПРАВДИВЫХ РАССКАЗАХ СВОЕЙ БАБУШКИ А НЕ Я . КАК КЕМ ?

Абдурахманов 05.12.2010 23:41

Ойййй, помилка. Треба було КАЗАК.:-O

Amelia 05.12.2010 23:41

Ігоре, Вам потрібна його "бабушка". Вам не досить Гуляєва? Припиняйте флуд!

Amelia 05.12.2010 23:42

Гуялев, я предупреждала? Сори....

Amelia 05.12.2010 23:42

Виталий, название темі изменила я. И єто название таким и останется или темі не будет вообще!

Xeritus 05.12.2010 23:43

ШАК Я ТЕБЯ ТАК ЛЮБЛЮ ( НУ ТЫ ЗНАЕШЬ КАК )

Абдурахманов 05.12.2010 23:44

Оксана Ш.
Виталий, название темі изменила я. И єто название таким и останется или темі не будет вообще!
Сегодня 02:42

Оксанка, ты не в теме. Не мешай мне Полищука нахваливать. Это же он изменил название модераторской темы.;-)

Amelia 05.12.2010 23:47

А теперь все успокоились. Гуляев отдохнет денек в ЧС, остынет, погуглит, может чего свеженького найдет. У кого есть притензии к модэрам, *милости прошу в Модэраторскую. У кого есть чего-то по теме - вперед!

Алкснис 05.12.2010 23:50

Скучно будет без Гуляева :-(

Extra 05.12.2010 23:56

Суть теми є провокаторська!!! Копіпости копіпостами, а натяки автора і придирання-розпалювання ворожнечі.

Amelia 05.12.2010 23:59

Гуляєв намагався вкласти думку одного з посередніх журналістів в уста всіх галичан. Це є безумовною провокацією. Мало того, він як громадянин сусдньої держави намагається розпалити ворожнечу між регіонами чужої йому країни. А це порушення Закону. Рішення про видаленя теми я не буду приймати самостійно. Є ще три модери... решті Адмін... Я вважаю, що тему слід знести.

Iskra 06.12.2010 02:15

".... Галичани думають про українців так, як висловився колись Володимир Винниченко: «Нещасна, темна, безпомічна нація!»...." * (Володимир Павлів)
Человек(???),даже не видевший галичан(и не только) из окна проезжавшего поезда,смеет создавать MORON темы?Видно,в Нальчике не все спокойно...

Азазелло 06.12.2010 04:28

От слава Богу, минували мене такі лушпеки п"яниці і провокатори. І від такої дози пива, що в мене на фото, я неп"янію. Це твоя фантазія, бо ти вже так спився, що тільки понюхаєш і вже п"яний.

Сегодня 00:52 Ответ на уровне - ноль. Все с кружечки Оксано и начинают.

Бука 06.12.2010 06:25

Провокаторів потрібно видаляти ...

Кребс 06.12.2010 09:14

І чим більше галичанин бачить свою відмінність від українця, тим більше він хоче від нього відділитися якоюсь формою «автономії». Українець для галичанина є символом нездатності збудувати свою державу, захистити власну мову й культуру, символом поразки. З іншого ж боку, усі розуміють, що Галичині й галичанам нікуди діватися від українців і України, адже ніхто тверезий не говорить про якесь відокремлення чи приєднання до інших держав. Звідси й наступний символ, що сяє галичанам з-за Збруча – символ безвиході.
Можна з високою долею вірогідності припустити, що нині Галичина стоїть на порозі великої депресії. Галичани вже втомилися і не хочуть міняти Україну і українців, але й не можуть їх сприйняти такими, якими вони є. І передчуття цієї депресії загострює нелюбов до того, через кого вона виникла.
Так в чому провокація....... *Це констатація чи питання? Тема, що виникла на основі копіпосту статті з інтернетвидання. Маємо що обговорювати, якщо ми будемо все просто видаляти як провокацію, що тоді обговорювати?

Кребс 06.12.2010 09:19

Чому галичани не люблять українців?
12.08.2010, Владимир Павлив 221 * * комментарий * * * * * * * * * * * * * * * * * *
В даному контексті під галичанами слід розуміти тих мешканців та вихідців з Галичини, котрі свою галицьку ідентичність ставлять вище від української.
А це з заголовка....... Чи може хтось хоче сказати, що нема таких? Та є, і немало....... До того ж назвичайна еуропейськість деяких поборників такої ідеї наднації викликає величезні сумніви....... То чому не обговорювати те, що має право на публікацію.

Текущее время: 16:56. Часовой пояс GMT.