Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Які насущні питання ви б хотіли задати мешканцям ЗУ. Можливо я вам дам відповідь ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13658)

Дядя Стам 27.10.2010 21:04

Іван, якщо Тарасенко *модератор, то це значить, що можна критикувати лише українців.

Дядя Стам 27.10.2010 21:07

Андрей(Андрійко) Тарасенко
Ещё один.......... *В дружбе надо жить с соседями, сотрудничать и торговать. А собачиться себе дороже.

Правда, треба.

Але от Янек вже так дружить з Москвою, вже так дружить... *Навіть Путін його за цю дружбу похвалив. *А які ж результаті тої "дружби"?

Клуб Сит 27.10.2010 21:08

то це значить, що можна критикувати лише українців.
===========================================
Лесю.... якщо б критикувати..... то нічого.... але тут відверте хамство і образи в стилі "русіш культуріш...."

Дядя Стам 27.10.2010 21:10

Ганна Подолянко

Что-то Вы совсем запутались в определениях. Судя по Вашим высказываниям - они не на оккупированной территории...они на завоеванной. А завоеватели чувствуют *себя хозяевами.
Учора 19:48

Так, почуваєте себе завойовниками-хазяїнами... на жаль. *

Правда, є серед росіян в Україні і багато нормальних людей. Напевно, більшість - нормальні. *Але ті, хто почуває себе "завойовниками-хазяїнами" дуже агресивні, через те їх дуже чути

Дядя Стам 27.10.2010 21:12

Іван, та чи як їх не знаю!

Я їхнього хамства a la Tarasenko вже стільки надивилася

Дядя Стам 27.10.2010 21:13

Для Яночки & ko: я не думаю, що мій син скоro переїде в Україну, але ж нікому не заборонено мріяти;-)

Абдурахманов 27.10.2010 21:22

Так Леся иди в личку с Великим общаться, а тут по теме.

Клуб Сит 27.10.2010 21:28

Шапошніков..... а що це ти таку нездорову активність проявляєш у темі, яка стосується головним чином українців..... та ще й поради роздаєш.... ? Хочу нагадати, що "країна рад" припинила своє існування майже 20 років тому.....

Абдурахманов 27.10.2010 21:34

Фамилия у тебя Великий, а вот судя по мыслительному процессу - зря. Всё что ни говоришь - всё мимо, как в лужу п....... Думай хоть иногда, тогда не будешь таким глупцом выглядеть.*-)

Дядя Стам 27.10.2010 21:36

Іван, це добре питання.

З одного боку, Шапошніков хвалить життя в Німеччині, а з другого бажає, щоб Україна була частиною совка. Видно, що він українцям бажає саме того, чого сам собі не бажає.

Хтось в іншій групі висловив припущення, що йому хочеться, щоб в Україні зле жилося людеям, тоді йому легше було би оправдати своє мізерне існування в Німеччині.

Lesbi 27.10.2010 21:38

Иван, то что я живу в Германии никак не относится к тому как думают люди на ЗУ. А то что они хотят присоединиться к Венгрии или Словакии это не мои голословные заявления. Я часто бываю на Закарпатье, у меня там родные живут и общаюсь с людьми довольно тесно и часто. Можете мне поверить там не все такие крикуны и "патриоты" как Вы.

Абдурахманов 27.10.2010 21:38

Леся, хорош тут обо мне сплетничать. Открывай тему "Обмен любезностями" там и поговорим.

Extra 27.10.2010 21:39

Кажу відносно Шапошнікова"Жоден дурень не буде виглядати розумним, поки не оточить себе повними ідіотами." От він і виступає, дурнів закликає.

Агент 27.10.2010 21:40

Для Яночки & ko: я не думаю, що мій син скоro переїде в Україну, але ж нікому не заборонено мріяти;-)
Леся! Ну я ж говорила!! Брехня!!!! Сын хочет переехать в Карпаты А что ж мешает исполниться мечте??? Денег может не хватает???

Абдурахманов 27.10.2010 21:40

И ещё. Ты Леся не пробуй понять мою логику, недоступна она тебе. У тебя, как говорят в таких случаях - не выросло. Ты только бегать сплетничать по всем группам можешь, на большее тебя всё равно не хватает.

Луций 27.10.2010 21:41

скинемся??? ;-)

Агент 27.10.2010 21:43

ща пойду по карманам шарить

Клуб Сит 27.10.2010 21:45

Видно, що він українцям бажає саме того, чого сам собі не бажає.
==========================================
Зрозуміло.... менталітет такий.... діяти по принципу: "Я за колгосп.... але в чужому селі...":-D :-D :-D

Lesbi 27.10.2010 21:46

Оксана, Вы на свои посты посмотрите, а главное вдумчиво их прочитайте. Тогда у Вас не возникнет вопроса кто тут идиот.

Дядя Стам 27.10.2010 21:47

п. Самойленко, а факти в вас є, чи ви просто любєт байки розказувати?

Бо про те, що Закарпаття буде приєднуватися до якоїсь іншої країни, такі як ви *нам вже розказували довго та нудно|-) .

Текущее время: 15:16. Часовой пояс GMT.