![]() |
Це поки що найновіші. Ще одна на виході, але зараз багато роботи - до мольберта дійти не можу.
|
Игорь,ну прости меня за вопрос,а что это означает
Інші ж упали на добрую землю - зродили: одне в сто раз, друге в шістдесят, а те в тридцятеро. Хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає! |
И вторую картину опиши,в смысле,что она означает?Очень интересно твоё виденье творца...
|
маляр???????????????????;-)
|
ВОЗДЕРЖУСЬ ОТ КОММЕНТАРИЕВ ( А ВСЕ ВРЕМЯ СЧИТАЛ ЧТО МОЙ СЫН РИСОВАТЬ НЕ УМЕЕТ )
|
Анна, можна я відповім на Ваше запитання)- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Це цитата з Біблії- " -Ми всі ніби маємо вуха, хіба Господь до глухих проповідував? Мова йде про вуха духовні: хто може вмістити, хто по духу розуміє ці речі - хай зрозуміє. Бо по букві ці речі не розуміються, це все є духовне. Добра земля - це смиренні серця: земля, якої чекає від нас Господь. Змиритися може кожен з нас, бо це в нашій владі. Сто, шістдесят, тридцять: тридцять = віра в Пресвяту Трійцю (10х3, де 10 - віра, яка від Слова, яка базується на Законі Божому, 10-ти Заповідях; 3 - Свята Трійця: Отець, Син, Дух Святий). Шістдесят = освячення вірою всього людського єства, практичні дії (10х6, де 10 - знову ж таки віра, а 6 - число людське: людина створена у шостий день). Сто = віра на віру, благодать на благодать (10х10): це вже принесення плодів Духа Святого, плодів благодаті. Це те, що ми сьогодні виголошуємо вустами "Твоє від Твоїх Тобі приносимо". - це з лекції про дослідження Біблії і для мене теж трохи заскладно...
|
Це на запитання про цей вислів-"Інші ж упали на добрую землю - зродили: одне в сто раз, друге в шістдесят, а те в тридцятеро. Хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає!"
|
Игорь,ну прости меня за вопрос,а что это означает
Інші ж упали на добрую землю - зродили: одне в сто раз, друге в шістдесят, а те в тридцятеро. Хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає! Це притча про сіяча, який сіяв зерно. Людина на картині прагне, щоби їй у серце упало зерно і проросло. Орач плугом оре землю, в даному випадку земля, яку він оре - груди людини. |
И вторую картину опиши,в смысле,что она означает?Очень интересно твоё виденье творца...
"Ловці". Ідіть за Мною, - Я зроблю вас ловцями людей!" Так Ісус говорив до рибалок, які пішли за ним і стали апостолами. Рибалка на картині вирішив не йти за Ісусом, а далі ловити рибу. |
НЕ ЛОВЦАМИ ЛЮДЕЙ, А ЛОВЦАМИ ЧЕЛОВЕЧЕСКИХ ДУШ.
|
Игорь,ты-умничка,красиво ...и мудрённо,задумвает...
|
:-$
|
НЕ ЛОВЦАМИ ЛЮДЕЙ, А ЛОВЦАМИ ЧЕЛОВЕЧЕСКИХ ДУШ.
Цитату взяв з Біблії. Людина - це і є душа. |
Человек это совокупность тела, души и духа.
|
Зачем Иисусу нужно было ловить тела, тело это прах и тлен.
|
Так хто ж заперечує...
|
Ну так в Біблії написано. Я взяв цитату. А взагалі-то я з тобою згоден. Тільки душа - вона в тілі, поки тіло не помре. Та це ж очевидні речі.
|
Не для всех это очевидно.
|
Некоторые думают, что Он это его тело а точнее его мозг.
|
добре, що хоч в цьому ми однодумці:-D
|
Текущее время: 17:31. Часовой пояс GMT. |